Uutisarkisto


Syyskuu 2017


24.9.2017
Uusia Pokémon Ultra Sun- ja Ultra Moon-uutisia! Pokémonin YouTube-kanava lisäsi uuden videon, joka ohessa. Video paljastaa muun muassa sen, että pelien PokéDex sisältää yli 400 Pokémonia ja uuden PokéRiden, Mantine Surfin!


14.9.2017
Viimeöinen Nintendo Direct paljasti meille vihdoin ja viimein vähän uutta informaatiota tulevista Pokémon Ultra Sun- ja Ultra Moon-peleistä. Suurin uutinen lienee kaksi täysin uutta Ultra Beastia: UB Burst ja UB Assembly. Ohessa on muutamia eri trailereita, joista ilmenee tämän seikan lisäksi paljon muuta:


Uusi Pokémon-aiheinen New Nintendo 2DS XL-malli esiteltiin myös. Se kantaa Poképallo-teemaa ja julkaistaan Euroopassa 17.11.2017.Muistutettakoon myös, että ensi viikon perjantaina (22.9.) julkaistaan 3DS-konsolin Virtual Console-palvelussa legendaariset Pokémon Gold- ja Silver-pelit. Pelien ostajille tarjotaan myös pientä porkkanaa: ostamalla jomman kumman pelin vuoden sisällä, saat koodin, jonka avulla saat CELEBIN Sun-, Moon-, Ultra Sun- ja/tai Ultra Moon-peliin. Lisäksi jos ostat pelin ennen joulukuun loppua, saat myös G/S-aiheisen 3DS-teeman konsolin käyttöjärjestelmään.


7.9.2017
Uusin Pokémon-leffa, Pokémon: I Choose You! alkaa pikkuhiljaa rantautua länsimaihinkin, ja USA:ssa elokuvaa esitetään rajoitetusti ja yksinoikeudella 5.-6.11. Myöhemmässä vaiheessa elokuva levinnee myös muihin maihin sekä tietysti DVD-myyntiin. Ohessa ensimmäinen englanninkielinen traileri:


Elokuvan teemaa mukaillen jaetaan myös Japanissa jo julkaistut Cap Pikachut paitsi USA:ssa, niin ymmärtääkseni myös Euroopassa (eli myös Suomessa!). Alkaen 19.9. Pokémonin virallisella sivulla jaetaan viikko kerrallaan koodi, jolla voit valita yhden kaikista hattu-sähkörotista. Vaihtehdothan ovat Original Cap-, Hoenn Cap-, Sinnoh Cap-, Unova Cap-, Kalos Cap- sekä Alola Cap-Pikachut.

Tuleviin Pokémon Ultra Sun- ja Ultra Moon-peleihin on myös mahdollista saada seitsemäs, I Choose You Cap-Pikachu, jonka USA:ssa saa ostamalla lipun elokuvaan, jonka yhteydessä saa QR-koodin Pikachun latausta varten. Euroopan lisätietoja odotellaan vielä :)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.