Uutisarkisto


Syyskuu 2016


30.9.2016
Legendaarinen VOLCANION on pian täällä! Lue lisää allaolevasta Facebook-postauksesta:

VOLCANION SAAPUU SUOMEEN! Myyttinen Volcanion on saatavilla 1. lokakuuta - 23. marraskuuta 2016 välisenä aikana....

Julkaissut Nintendo Suomi (jakelija) 30. syyskuuta 2016


20.9.2016
Jälleen on aika uuden Pokémon Sun- & Moon-videon: mukana Rockruffin kehitysmuodot, muutama uusi Pokémo & Z-move sekä pelaajahahmon kustomointiesimerkkejä!


15.9.2016
CoroCoron paljastusten jälkeen saimme virallisen trailerin kahdesta uudesta Ultra Beastista. Toinen pitää englanniksi nimensä UB02 BEAUTY, mutta toisen nimi kääntyi nimeksi UB02 Absorption. Ohessa video:


Saimme tänään myös Pokémonin TV-sarjan tulevaisuuteen liittyvää tietoa, kun pieni traileri uudesta Sun & Moon-kaudesta julkaistiin. Uusi kausi alkaa Japanissa marraskuussa. Ohessa traileri:


13.9.2016
Tämän kuun CoroCoro-lehti paljasti meille peräti kaksi uutta Rockruffin kehitysmuotoa!

Rockruffin kehitysmuodon nimi on japaniksi Lugarugan ja sillä on kaksi eri muotoa: yö- ja päivämuoto. Yömuoto osaa Counter-hyökkäyksen, ja päivämuoto puolestaan uuden AccelRock-hyökkäyksen. Tyypitys ei ole vielä tiedossa.

CoroCoro paljasti myös kaksi uutta Ultra Beastia: UB02 BEAUTY ja UB02 EXPANSION, mutta tarkemmat tiedot jäävät mysteeriksi.

Uusin paljastus oli myös alla oleva video. Siinä näkyy Pokémon Generations: sarja lyhytanimaatioita, joita julkaistaan kerran viikossa aina 23. joulukuuta asti Pokémonin virallisella YouTube-kanavalla. Ensimmäiset julkaistaan jo tänä perjantaina, 16. syyskuuta.


6.9.2016
Tänään julkaistiin jälleen uusi video tulevista Pokémon Sun- ja Moon-peleistä, ja meitä hemmotellaan oikein kunnon pläjäyksellä kaikenlaista uutta! Tsekkaa video alta:


1.9.2016
Tämänpäiväinen Nintendo Direct julkaisi uutukaista Pokémon Sun- ja Moon-tietoa. Rattata saa Alola-muodon, joka on tyypiltään Dark/Normal ja sen kykyinä ovat Gluttony ja Hustle. Lisäksi pelien ensiostajille tarjotaan kylkiäisenä Munchlaxia, joka pitää hallussaan Snorlium Z-esineen, jonka avulla se voi kehityttyään käyttää uniikkia Z-hyökkäystä: Pulverizing Pancakea. Ohessa vielä videomateriaalia:


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.