Uutisarkisto


Syyskuu 2015


10.9.2015
Japanilaisen CoroCoro-lehden tietoja on alkanut vuotamaan nettiin, kuten yleensä kuun puolivälin aikoihin. Lehti paljastaa lisätietoja aikaisemminkin uutisoidusta vihreästä "möykystä". Käy ilmi, että möykky liittyy Zygarde-Pokémoniin. Zygardesta paljastuu muutakin uutta: se, että se pystyy esiintymään monessa eri muodossa.

Ensimmäisen kuvan tuttu vihreä möykky on Zygarde Core, joka muodostaa jokaisen muun muodon aivot. Sen alapuolen litteämpi olomuoto on Zygarde Cell. Koiramainen muoto on nimeltänsä Zygarde 10% Forme. Normaali Zygarde on puolestaan Zygarde 50% Forme, ja viimeisen kuvan kolossaalinen otus on Zygarde Perfect Forme, joka on edelleen Ground/Dragon-tyyppiä, pituudeltaan 4,5 metriä, painoltaan 610 kilogrammaa ja sen sanotaan olevan vahvempi kuin Xerneas ja Yveltal.

Lehti paljastaa myös uuden Pokémon-animen kauden alkavan Japanissa lokakuun 29. päivä. Animessa tulee esiintymään erikoisen näköinen Greninja, jota nimitetään Ash Greninjaksi, sillä sen ulkomuoto mukailee Ashin vaatetyyliä.


10.9.2015
Tänään on paljastettu uuden, Pokémon-aiheisen mobiilipelin ilmestyvän ensi vuoden puolella. Peli kantaa nimeä Pokémon GO ja se julkaistaan iOS- ja Android-alustoille. Peliä ovat työstäneet Nintendo ja Pokémon Company, sekä Googlesta irtautunut itsenäinen yhtiö Niantic. Pokemon GO-peli mahdollistaa Pokémonien etsimisen ja pyydystämisen ympäri maailmaa Augmented Reality-toiminnon avulla. Pokémoneilla voi myös otella muita pelaajia vastaan. Pelin mukana tulee ranteen asetettava laite, joka Bluetoothin avulla ilmoittaa pelissä tapahtuvista muutoksista. Peliä voi tosin pelata ilman tätä laitettakin. Pokémon GO-pelin sanotaan mahdollisesti linkitettävän osaksi pääsarjan pelejä, mutta tämä on vielä mietinnän alla. Pelin voi ladata ilmaiseksi, mutta sen sisällä voi ostaa peliä edistäviä lisäelementtejä. Ohessa pelin traileri:


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.