Uutisarkisto


Syyskuu 2014


26.9.2014
Pokémon Omega Ruby- ja Alpha Sapphire -pelien julkaisu lähenee: siihen on enää vain pari hassua kuukautta! Ensi kuun puolella moniin maihin on luvattu jaettavan erikoisia demo-koodeja, joiden avulla pääsee jo tutustumaan peleihin etukäteen. Demossa luvataan olevan myös jotain erikoisuuksia. Onneksi saamme tämän mahdollisuuden myös Suomeen!

Kun rekisteröit nimesi ja sähköpostiosoitteesi Nintendon sivulla nyt, sinulle lähetetään demo-koodi sähköpostitse aikaisintaan 16. lokakuuta. Linkki Nintendon kampanjaan löytyy TÄSTÄ. Muista siis rekisteröityä ennen kuin on liian myöhäistä:)


13.9.2014
Japanilainen CoroCoro-lehti teki taikojaan ja paljasti meille jälleen uutta tietoa tulevista Pokémon Omega Ruby- ja Alpha Sapphire-peleistä. Pian tämän jälkeen myös Pokémonin kansainvälisempi osapuoli julkaisi uutuudet virallisella sivullaan. Kannattaa käydä sieltä tsekkaamassa uudet kuviot, toki näkyyhän niistä osa myös alla olevasta videosta:

 • MEGA CAMERUPT on edelleen Fire/Ground-tyyppiä, mutta kykynä (ability) sillä on Sheer Force.
 • MEGA SHARPEDO on edelleen Water/Dark-tyyppiä, mutta kykynä sillä on Strong Jaw.
 • MEGA GALLADE on edelleen Psyshic/Fighting-tyyppiä, mutta kykynä sillä on Inner Focus. Wally tekee paluun ja hänen pyydystämä Ralts pystyy pelin edetessä kehittymään Mega Galladeksi.
 • Primal Groudon omaa uuden kyvyn nimeltä Desolate Land, joka vaihtaa säätilan pysyväksi auringonpaisteeseen. Se osaa lisäksi uuden Precipice Blades-hyökkäyksen.
 • Primal Kyogre omaa uuden kyvyn nimeltä Primordial Sea, joka vaihtaa säätilan pysyväksi sateeksi. Se osaa lisäksi uuden Origin Pulse-hyökkäyksen.
 • Rayquaza nähdään myös peleissä ja sanotaan, että silläkin voisi olla jotenkin osaa mega-evoluution saloihin.

 • 5.9.2014
  Japanin oma Pokémon-kanava YouTubessa julkaisi eilen uuden trailerin liittyen Pokémon Omega Ruby- ja Alpha Sapphire-peleihin. Traileri ei paljasta mitään uutta varsinaista tietoa, mutta sisältää jonkin verran ennennäkemätöntä pelimateriaalia, joten suosittelen tsekkaamaan sen alta:

  VIDEO POISTETTU

  ----------

  Unohtui myös aivan kokonaan viime viikolla uutisoida uudesta Pokkén Tournament-pelistä, joka julkaistaan Japanissa ensi vuoden puolella näillä näkymin vain arcade-versiona, eli pelihallikoneena. Peli yhdistää Pokémonista tutut hahmot Tekken-pelisarjan mekaniikkaan. Vaikka peli tuntuisi jäävän yksinoikeudella Japaniin, kansainvälinen Pokémon-tili YouTubessa julkaisi oman, englanninkielisen trailerin pelistä. Näin ollen peliä voidaan ehkä odottaa myös kansainväliseen levitykseen, ehkäpä jopa Wii U-versiona.


  Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

  This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

  Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.