Uutisarkisto


Syyskuu 2011


23.9.2011
Pokémon Global Linkin käyttäjille koittaa mukavat ajat. Ensiksi mainitaan jälleen uusi C-Gear -taustakuva, jota tällä kertaa koristaa mystinen Zoroark. Taustakuvan saa ladattua itselleen "Promotions"-linkin takaa salasanalla EUPGLZOROARK11 aina 29. maaliskuuta asti.

Pian julkaistaan myös upouusi alue Dream Worldiin! Sen kuviteltiin alunperin julkaistavan pelkästään Japanissa, mutta onneksi saamme sen myös Eurooppaan. Alue on nimeltään Spooky Manor ja se pitää sisällään uusia esineitä, lisää Pokémoneja ja minipelejä. Alue näkee päivänvalon 28. syyskuuta.


13.9.2011
Vihdoinkin olemme saaneet tietää suositun Pokémon Rumble-pelin jatko-osan Euroopan julkaisuajankohdan. Peli tunnetaan Japanissa nimellä Super Pokémon Scramble ja USA:ssa nimellä Pokémon Rumble Blast. Euroopassa tyydytään näiden kahden välimuotoon, ja peli tunnetaan nimellä Super Pokémon Rumble. Peli on siis Nintendo 3DS-konsolille ja löytyy kauppojen hyllystä - myös siis täältä Suomesta - 2. joulukuuta 2011.


12.9.2011
Uusin CoroCoro-lehti Japanissa paljastaa uuden Pokémon-pelin olevan tuloillaan. Peli on jatkoa suositulle Poképark Wii: Pikachu's Great Adventure-pelille ja kantaa nimeä PokéPark 2: Beyond the World. Se tulee nähtävästi sisältämään pääasiassa Unova-alueen Pokémoneja Pikachun lisäksi. Pelialustana toimii edelleen Nintendo Wii-konsoli. Peli jatkanee samalla linjalla kuin edeltäjänsä - virallisia yksityiskohtia ei ole vielä paljastettu. Peli julkaistaan Japanissa loppuvuodesta.

Lisäksi lehti kertoo pian alkavasta Mewtwo-latauksesta Japanissa. Wi-Fin avulla voi ladata harvinaisen Mewtwon 26. päivä syyskuuta alkaen. Tämä koskee toistaiseksi vain Japania, mutta usein Wi-Fi-lataustapahtumat ovat tulleet myöhemmin myös Eurooppaan.


8.9.2011
Vihdoinkin Euroopan Pokémon-faneja hemmotellaan ennen Yhdysvaltoja! Kyseessä on (jälleen!) uusi C-Gear -taustakuva, jonka saa ladattua Pokémon Black- ja White-pelehin Pokémon Global Linkistä, Promotions-osiosta. Taustan vaatii salasanan, joka on EUPGL092011. Taustassa komeilee upea Venusaur, ja on ainakin yksi omista suosikeistani :)

Deerling-taustojen tapaan myös Venusaur saa rinnalleen uusia taustoja tulevina kuukausina. Ne kuvaavat todennäköisesti Charizardia ja Blastoisea.

Yhdysvaltalaisia hemmotellaan oikein urakalla, koska tämän taustan lisäksi heille tarjotaan Croagunk- ja Zoroark-taustoja. Toivottavasti ne saapuvat joskus Eurooppaankin.


6.9.2011
Hieman myöhässä tulee tämä uutinen, mutta niinhän se aina on, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)

Pokémon Global Link tarjoaa nyt kaikille Pokémon Black- ja White-pelien omistajille jälleen uuden C-Gear -taustan. Tällä kertaa aiheena on keväinen Deerling, jota tulevina kuukausina seuraa myös samankaltaiset taustat muille vuodenajoille. Taustan saa Promotions-linkin alta salasanalla JJW2X97D.

Yhdysvaltalaisia hemmotellaan oikein urakalla, koska tämän taustan lisäksi heille tarjotaan Croagunk- ja Zoroark-taustoja. Toivottavasti ne saapuvat joskus Eurooppaankin.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.