Uutisarkisto


Syyskuu 2010


16.9.2010
Nyt se alkaa! Pokémon Black- ja White-pelit julkaistaan viikonloppuna Japanissa, mutta jotkut innokkaimmista faneista ovat saaneet pelit jo itselleen, ja tämän vuoksi Internet alkaa vähitellen täyttymään kaikesta peliin liittyvästä informaatiosta. Tätä tulee todennäköisesti paljon, joten olen päättänyt, etten uutisoi näistä asioista enää erikseen, ellei jotain todella mullistavaa tapahdu.


Jos haluat pysyä ajantasalla peleistä, kannattaa tsekata seuraavia sivuja aktiivisesti:
Serebii
PokéBeach
PokéJungle

Sivuilta löytyy jo nyt kuvat kaikista Pokémoneista, ja lisää tietoa tulee koko ajan. Jos et halua tietää peleistä mitään, suosittelen pysymään poissa yllä mainitsemiltani sivuilta :)

Sitten odotellaan, kun pelit rantautuvat tänne Suomeen. Itse en ainakaan malta odottaa!


11.9.2010
Pokémon Black- ja White-pelien julkaisu lähenee (enää viikko!), joten nyt jos koskaan alkaa leviämään paljastuksia peleistä. Muun muassa sellaiset lehdet kuin Pokémon Pia ja Pokémon Peer ovat jo paljastaneet muutamia seikkoja peleistä. Nyt kuitenkin Internetiin on levinnyt uusimman CoroCoro-lehden skannauksia, jotka paljastavat yhtä jos toista peleistä, ja lisää tietoa on kuulemma tulossa! Olen koonnut tiedot alla olevan spoileri-napin alle ihan vain siitä syystä, etteivät uutiset pomppaa heti niiden silmiin, jotka eivät halua niitä vielä nähdä.

    Spoiler:- Pokémon B&W

En tiedä vielä miten tulen jatkamaan uutisoinnin suhteen kun pelit on julkaistu. Tällöin kun informaatiota tulee aivan liikaa, enkä tiedä, ehdinkö/jaksanko sitä kaikkea uutisoida. Katsellaan :)


3.9.2010
Uusimman Pokémon Ranger -pelin, Pokémon Ranger: Guardian Signs, Euroopan julkaisuaika on tiedossa! Peli rantautuu Eurooppaan, ja samalla siis Suomeenkin, 5. marraskuuta 2010. Rahat säästöön vain, tai kenties sen voisi pyytää joululahjaksi? :)


1.9.2010
Japanin Nintendo Channel on julkaissut muutaman uuden trailerin Pokémon Black- ja White-peleistä. Mitään varsinaista uutta informaatiota ei paljastettu, mutta videoissa näkyy paljon ennennäkemättömiä kohtauksia ja efektejä. Suosittelen! Tsekatkaa videot alta:

Copyright © 2005-2014 Munchy / Munchlax Mania


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.