Uutisarkisto


Syyskuu 2009


30.9.2009
Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Sky-pelin Euroopan, ja samalla siis Suomen julkaisupäivä on tiedossa! Peli ilmestyy kauppojen hyllyille 20. marraskuuta 2009. Rahat säästöön sitten vain, tai kenties sen voisi pyytää joululahjaksi? ;)

Lue lisää Nintendo Suomi.


28.9.2009

Nappaa itsellesi Shaymin!

Kyllä, nyt se on mahdollista! Jos omistat Pokémon Platinum-pelin, voit ladata Nintendon Wi-Fi-yhteyden avulla Oak's Letter-esineen, jonka avulla sinun on mahdollista pyydystää pelissä harvinainen Shaymin. Esineen voi ladata 28. syyskuuta lähtien 8. marraskuuta asti.


9.9.2009
Pokémon Heart Gold- ja Soul Silver-pelit julkaistiin Japanissa noin viikko sitten, ja ne ovat saavuttaneet suuren suosion. Ensimmäisenä viikonloppuna peliä myytiin kaikkiaan 1,4 miljoonaa kappaletta!

Pelin pääasiallinen sisältö ja uusimmat löydöt ovat myös levinneet ympäri Internetin ihmeellistä maailmaa, ja tässä uutisessa olen koonnut kaikki keskeisimmät uudet asiat peleistä ylös. Jotta kukaan ei kuitenkaan spoilaantuisi, olen laittanut jutut alla olevan Spoileri-napin taakse. Klikkaa siis sitä, jos haluat tietää peleistä enemmän, mutta älä klikkaa, jos haluat pitää ne yllätyksenä itsellesi :)

    Spoiler:- HG/SS


9.9.2009
Pokémon Heart Gold- & Soul Silver -pelien Japanin ensijulkaisu vähitellen lähenee, ja näihin aikoihin alkaa ensimmäiset pelit jo ilmestyä - nimittäin ne, jotka on tilattu jo etukäteen. Osa japanilaisista Pokémon-faneista ovat saaneet pelin käsiinsä jo tänään, ja siten myös uutta tietoa on tullut esille.

 • Suicune löytyy hieman eri tavalla kuin Entei ja Raikou - kun muut legendaariset koirat juoksevat pitkin Johton maastoa, Suicunea täytyy jahdata Kantoon asti ja pyydystää se siellä.
 • Articuno löytyy Seafoam Islandseilta, Zapdos löytyy Power Plantilta ja Moltres Mt. Silverista. Ne ovat kaikki tasolla 60.
 • Mewtwo löytyy Ceruleanin Unknown Dungeonista tasolla 70.
 • Latios ja Latias vahvistetaan olevan pelissä ja ne juoksevat ympäri Johton maastoa. Molemmat ovat tasolla 50.
 • Pelissä on mahdollista valita kaikkiaan kolme aloitus-Pokémonia: ensimmäinen on Chikorita/Cyndaquil/Totodile/ ja valitaan pelin alussa. Myöhemmin saa Bulbasaurin/Charmanderin/Squirtlen kun on saanut kaikki 16 salimerkkiä. Tämän jälkeen on mahdollista saada vielä Treecko/Torchic/Mudkip kun on päihittänyt Redin Mt. Silverissä.
 • Sekä Falknerin että Bugsyn Pokémonit ovat säilyneet ennallaan, mutta vahvistuneet hieman.
 • Pal Park löytyy pelistä Fuchsia Citystä.
 • Pokémoneja voi vaihtaa D/P/Pt-peleistä heti PokéDexin saatua.
 • Snorlaxin voi edelleen pyydystää Diglett's Caven sisäänkäynnin luota.
 • Red löytyy edelleen Mt. Silveristä.
 • Suosittelen tsekkaamaan sekä Serebiitä että PokéBeachia aktiivisesti, sillä näiltä sivuilta löytyy uusin tieto ensimmäisenä. Myöskään kiireideni vuoksi en välttämättä ehdi uutisoimaan kaikkea heti :)


  6.9.2009
  Tänään Japanissa esitetyssä Pokémon Sundayn jaksossa näytettiin kooste Pokémon Heart Gold- & Soul Silver -peleistä sekä niiden ominaisuuksista. Uutta tietoa ei paljon herunut, mutta jotain sentään.

  Uuden tyttöhahmon nimi näkyy olevan Kotone, kun pelaa poikahahmolla (tyttöhahmolla pelatessa nimen saa itse päättää, tietenkin). Lisäksi PokéWalkerin Yellow Forestista löytyviltä erikoisilta Pikachuilta löytyy todennäköisesti Fly-hyökkäys - ainakin näin vihjailtiin. Kaksi uutta Pokéthlon-peliäkin näytettiin: Catch Saucer, jossa otetaan kiinni lentäviä kiekkoja sekä Steel Plug, jossa kerätään mahdollisimman paljon lippuja.

  Pelit julkaistaan Japanissa jo tulevalla viikolla, joten voimme odottaa suurta hysteriaa niiden ilmestyessä :) Munchlax Mania pyrkii pitämään kävijänsä ajantasalla pelien suhteen, sillä julkaisun yhteydessä luulisi kaiken uuden tiedon selviävän tietoisuuteemme.

  Kiitos Filb.de!


  4.9.2009
  Uusi skannaus on levinnyt pitkin japanilaisia nettisivuja, ja tämä skannaus vahvistaa legendaarisen lintujen - Articunon, Zapdosin ja Moltresin olevan tulevissa Pokémon Heart Gold- & Soul Silver-peleissä. Lintujen tasoja ja olinpaikkaa ei tiedetä, mutta skannauksessa näkyy kuvat sekä laivasta että junasta, jotka vievät Kanto-alueelle - joten kenties linnut löytyvät sieltä.

  Pelit tarjoavat jo liudan legendaarisia Pokémoneja ja kun linnutkin lisätään mukaan, ei sieltä enää paljoakaan puutu. Pelien on määrä ilmestyä Japanissa jo parin viikon sisällä, joten nyt on vielä tyyntä myrskyn edellä... :)

  Kiitos Serebii!


  3.9.2009

  Pokémon.com -sivusto ilmoitti tänään Melee! Pokémon Scramble! -pelin englanninkielisen nimen olevan Pokémon Rumble. Peli on WiiWare-peli ja tulee maksamaan 1500 pistettä.

  Amerikan julkaisua ei vielä tarkemmin määritelty, mutta se ei voi olla kaukana tämän ilmoituksen jälkeen. Euroopan ja Suomen julkaisusta ei ole vielä tietoa.


  Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

  This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

  Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.