Uutisarkisto


Syyskuu 2008


25.9.2008

Pokémon Ranger-pelin toisen osan, Pokémon Ranger: Shadows of Almian, Euroopan ja samalla siis Suomen julkaisupäivä on tiedossa!

Peli ilmestyy kauppojen hyllyille 21. marraskuuta (21.11.), joten kipinkapin rahoja säästelemään, jotta sen saa parin kuukauden päästä hankittua :)


19.9.2008
Japanilaisen Famitsun mukaan Pokémon Platinum-peli on myynyt Japanissa kahtena ensimmäisenä päivänään 967 675 kappaletta, tehden samalla uuden ennätyksen nopeiten myytynä DS-pelinä. Kolmantena päivänä pelien myynti rikkoi jo miljoonan rajan.

Aiemmat pelin versiot, Diamond ja Pearl myivät ensimmäisellä viikollaan 1,58 miljoonaa kappaletta. Platinumin myyntivauhdilla se ohittaa todennäköisesti aiempien peliversioidensa myyntiennätyksen. Nähtävästi hyvä peli siis luvassa :)


14.9.2008
Pokémon Platinumissakin esiintyvien Rotomin uusien muotojen saamisesta ja käyttämisestä on vihdoin saatu hieman lisäinfoa. Spoilerin altahan se löytyy :)

    Spoiler:- Rotom & muodot


13.9.2008
Pokémon Platinum-peli löytyy tätä nykyä usealta japanilaiselta, ja miksei myös muunkin maalaisilta Pokémon-faneilta - julkaisu kun on jo tapahtunut.

Platinum sisältää tunnetusti paljon uutuuksia, mutta niistä en enää jatkossa uutisoi erikseen (paitsi kaikkein suurimmista jutuista). Pelin uudistukset alkavat olla pikkuhiljaa tiedossa, joten niiden osalta uutisointikin vähitellen lakkaa.

Keräsin tähän kuitenkin tänään japanilaisella virallisella Platinum-sivustolla julkaistut Battle Frontier-päälliköt. Lisäksi spoilerin alta löytyy myös jotain muutakin...

    Spoiler:- Platinum-juttuja


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.