Uutisarkisto


Marraskuu 2018


12.11.2018
Kauan huhutusta ja sittemin työn alla olleesta DETECTIVE PIKACHU-elokuvasta on viimein saatu ensimmäinen traileri, jonka Warner Bros julkaisi YouTube-sivullaan. Traileri on katsottavissa myös alta. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa kesällä 2019, eli ensi vuonna.


 


7.11.2018
Uusin traileri Pokémon Let's Go Pikachu!- ja Let's Go Eevee!-peleille julkaistiin tänään (katso se alta). Trailerilla näkyy useita tuttuja asioita peleistä, mutta paljastaa myös RED- ja BLUE-hahmojen esiintyvän peleissä - sekä hieman mystiseksikin jääneen pelattavan tyttöhahmon, joka FireRed/LeafGreen-peleissä tunnettiin nimellä LEAF, ja Pokémon Adventures-mangassa nimellä GREEN.


 


1.11.2018
Tämänpäiväinen Smash Direct paljasti, että joulukuussa julkaistavassa Super Smash Bros. Ultimate-pelissä yksi uusista pelattavista hahmoista on seitsemännen sukupolven Pokémon, INCINEROAR. Ohessa kuva sekä traileri tulikissan esiintymisestä pelissä:
 


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.