Uutisarkisto


Marraskuu 2017


14.11.2017
Tämä lienee nyt se viimeisin traileri, jonka Pokémon Ultra Sun- ja Ultra Moon-peleistä saamme, pelit kun tulevat julki ihan muutaman päivän päästä! Oheinen traileri antaa esimakua uusista Move Tutor-hyökkäyksistä, sekä enteilee Necrozman salaavan vielä jotain...


10.11.2017
Vielä saimme ainakin yhden maistiaisen ennen ensi viikon Ultra Sun- ja Ultra Moon-julkaisua! Mimikyu saa oman, yksilöllisen Z-hyökkäyksen, kuten alla olevasta videosta näkyy:


5.11.2017

Hanki itsellesi SHINY SILVALLY!

Kyllä vain, GameStop jakaa parhaillaan paitsi ilmaisia Marshadow-koodeja Sun/Moon-peleihin, niin nyt myös Shiny Silvally-koodeja. Koodeja jaetaan aikavälillä 2.11.-16.11.. Tämä kyseinen Silvally pitää hallussaan Gold Bottle Cap-esinettä ja osaa hyökkäykset Multi-Attack, Parting Shot, Punishment ja Scary Face.

Lue lisää Nintendon sivuilta.


2.11.2017
Uusi Pokémon Ultra Sun ja Ultra Moon-video julkaistiin tänään! Se sisältää uutta informaatiota muun muassa Giovannin luotsaamasta Rainbow Rocket-ryhmästä, kaikkine pahiksineen, sekä tietoa esimerkiksi toteemitarroista ja legendaaristen Pokémonien pyydystysmahdollisuudesta! Tsekkaa video alta.
Seuraavaa uutispläjäystä on luvattu heti ensi viikoksi, nimittäin 10. marraskuuta. Muutama päivä tuon jälkeen pelit ovatkin jo ulkona, wow!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.