Uutisarkisto


Marraskuu 2016


17.11.2016
Tänään elämme jännittäviä aikoja: Pokémon Sun- ja Moon-pelit on julkaistu Japanissa ja huomenna myös USA:ssa, ja täten viimeistään nyt _kaikki_ tietoa peleistä leviää Internetissä kulovalkean tavoin. Tämän vuoksi täällä MM:ssäkään ei enää peitellä mitään "salaisuuksia" liittyen peleihin:) Me eurooppalaiset joudumme pelejä odottamaan vielä ensi viikkoon, mutta onneksi siihenkään ei ole enää kauaa!

Tänään alkoi Japanissa myös uusi Pokémon-animen Sun & Moon-kausi, joka saapuu länsimaihin myös myöhemmin. Ohessa traileri siitä:

Volcanion and the Mechanical Marvel-elokuva on saanut myös uuden trailerin. Lisäksi Sun- ja Moon-pelien omistajat USA:ssa saavat elokuvan julkaisun yhteydessä Pokemon.com-sivujen kautta jaetun QR-koodin kautta Magearnan: tämä tapahtuu 5. joulukuuta. Eurooppalaiset, eli myös me suomalaiset, saavat Magearnan QR-koodin Pokémon TV-appin kautta 6. joulukuuta alkaen.


14.11.2016
Saimme vielä viimeisen maistiaisen tulevista Pokémon Sun- ja Moon-peleistä ennen niiden julkaisua Japanissa ja USA:ssa ensi viikolla, ja Euroopassa sitä seuraavana. Tsekkaa video alta:


9.11.2016
Pokémon-juhlavuoden lataukset lähenevät loppuaan: 15. marraskuuta alkaen voit saada itsellesi GENESECT-koodin. Lue lisää alla olevasta statuspäivityksestä:

Pyydystä myyttinen Genesect! Genesect-koodilipukkeet saatavilla BR-Lelut -myymälöissä 15. marraskuuta 2016 - 31....

Julkaissut Nintendo Suomi (jakelija) 7. marraskuuta 2016


----------

Ohessa myös muutama video, jotka matkalla ollessani julkaistiin. Ensimmäisessä on uutta Pokémon Sun- ja Moon-tietoa, kun taas toisessa paljastettiin Pokkén Tournament-peliin uusi hahmo: Croagunk.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.