Uutisarkisto


Marraskuu 2014


24.11.2014
Klassinen Game Boy Color-konsolille aikoinaan julkaistu Pokémon-peli, Pokémon Puzzle Challenge saapuu Nintendo 3DS-konsolin eShopiin tämän viikon torstaina, eli 27. marraskuuta. Tällöin sen voi lunastaa itselleen 4,99 euron hintaan ja päästä kokemaan tämän nostalgisen palapelin lumo uudelleen!


20.11.2014
Nintendo 3DS:n omistajat, pitäkää silmänne auki, sillä ilmeisesti vielä tällä viikolla konsolin uutukaiseen Theme Shopiin pamahtaa kaksi Pokémon-aiheista teemaa, jotka voi ostaa itselleen 1,99 euron hintaan. Toinen on teemaltaan Primal Groudon & Primal Kyogre, ja toinen puolestaan nimeltänsä ONEMURI Pikachu.

Muokkailen tarkemman ilmestymispäivän tähän uutiseen, jahka siitä tulee infoa.


13.11.2014
Vielä saamme viimeisen maistiaisen ennen virallista Pokémon Omega Ruby- ja Alpha Sapphire-pelien julkaisua. Japanilainen CoroCoro-lehti nämä paljasti jo vähän aikaisemmin, mutta nyt on virallista videotakin kehissä:

Kuten traileristakin käy ilmi, pelit sisältävät erikoisen The Delta Episode-juonikuvion, jossa yhdessä Mega Rayquazan, että mysteerisen Zinnia-hahmon, kanssa tavoitteenasi on tehdä jälleen loppu Team Magman tai Aquan teoista, sekä pysäyttää maahan suuntaava asteroidi. Myös Deoxys tekee visiitin.
Peleistä löytyy myös aiemmin uutisoitua enemmän legendaarisia Pokémoneja Mirage Spoteista, joita löytää lentelemällä ympäri Hoennin maastoa.


6.11.2014
Viime yönä näytetty Nintendo Direct paljasti runsaasti tietoa tulevista peleistä, ja nähtiinpä videolla pieni traileri myös Pokémon OR/AS-peleistä. Direct esitti myös Super Smash Bros. for 3DS- ja Wii U-pelissä esiintyvän Duck Hunt Duon ikioman trailerin, jonka myötä hahmo lisättiin pelin viralliselle sivulle, yhdessä erään Pokémon-pelisarjasta tutun hahmon kanssa...

JIGGLYPUFF on myöskin nyt virallisesti julkistettu, vaikka toki pelien pelaajat ovat hänet kohdanneet jo aiemmin. Katso Jigglypuffin ikioma sivu TÄSTÄ. Jigglypuff on salainen hahmo 3DS-versiossa, mutta Wii U-versiossa Pokémonilla voi pelata heti alusta lähtien. Duck Hunt Duon ja Jigglypuffin myötä kaikki hahmot uusista Smash Bros-peleistä on vihdoin virallisesti julkistettu.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.