Uutisarkisto


Marraskuu 2011


17.11.2011
Hanki itsellesi Croagunk!

Pokémon Global Link tarjoaa Pokémon Black- ja White-pelien omistajille mahdollisuuden ladata peliinsä uusi Groagunk-aiheinen tausta C-Geariin, sekä itse Croagunk-Pokémon! Molemmat löytyvät Promotions-linkin takaa.
Taustan C-Geariin saa salasanalla CRONintendoOfficial.
Croagunk-Pokémonin saa puolestaan salasanalla CROACNintendoOfficial. Tällä Croagunkilla on Poison Touch-kyky, jonka voi muuten saada vain Dream Worldin kautta.


10.11.2011

Eilen saimme Deerlingin, tänään saimme Blastoisen! Uusi tausta C-Geariin on taas ladattavissa. Tällä kertaa taustassa esiintyy Blastoise. Kuten Deerling-taustan, myös Blastoisen saa Global Linkin Promotions-linkin takaa. Salasana on EUPGL112011. Tausta on ladattavissa 22. maaliskuuta saakka.


9.11.2011Syksyinen Deerling on saapunut! Voit ladata uutukaisen taustan Pokémon Black- tai White-pelin C-Geariisi Pokémon Global Linkin Promotions-sivulta salasanalla AD3H7SN2. Lataus on käynnissä aina 8. joulukuuta asti.


8.11.2011


Uusi Wi-Fi-lataus on tuloillaan! Tämä lataus mahdollistaa legendaarisen Victini-Pokémonin saamisen joko Pokémon Black- tai Pokémon White-peliisi. Victini osaa erikoisen V-Create-hyökkäyksen, sekä Reshiramin ja Zekromi tunnusliikkeet: Fusion Flare ja Fusion Bolt. Yhdysvalloissa ja Britanniassa lataus on käynnissä aikavälillä 3. joulukuuta - 31. joulukuuta, mutta muusta Euroopasta (myös Suomesta) ei ole vielä tarkkaa tietoa. Tämä uutinen päivitetään, kunnes latauksen tarkka päivämäärä on selvillä!


7.11.2011
Pokémon Global Link saa pian uuden alueen Dream Worldiin. Uusin lisäys kantaa Japanissa ja Koreassa nimeä Rugged Mountain, ja on määrä julkaista molemmissa maissa 16. marraskuuta. On todennäköistä, että alue lisätään samalla myös muualle, joten tuona päivänä kannattaa olla valppaana, jos pääsisikin vaikka seikkailemaan kyseiselle alueelle.

Rugged Mountain on kallioinen vuoristo, joka sisältää kivi- ja maa-tyypin Pokémoneja. Tällä hetkellä vain Larvitar on varmistettu, mutta uusia Pokémoneja on varmasti lisää. Alue sisältää myös uuden minipelin, jossa tulee kerätä jalokiviä Sableyen johdolla.

Mainittakoon vielä loppuun, että piakkoin saamme varmaan lisää uusia taustoja ladattavaksi C-Geariin. Ainakin syksyisen sävyinen Deerling sekä sinertävä Blastoise ovat tulossa parin viikon sisällä. Yhdysvallat ja Australia ovat saaneet käsiinsä myös uuden Victini-taustan, joka sekin julkaistaneen pian myös Euroopassa.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.