Uutisarkisto


Marraskuu 2008


21.11.2008
Tässäpä pieni muistutus vain :)

Tänään ilmestyi kauppojen hyllyille kauan odotettu Pokémon-peli, Pokémon Ranger : Shadows of Almia. Käyhän kipaisemassa omasi, jos rahaa riittää ;)

Muita pienempiä uutisia on myös levinnyt ympäri Internetiä, mutta niistä en ole sen kummemmin uutisoinut, sillä ne eivät ole 100% totuuksia. Kunhan niitä saadaan vähän valaistettua, tulee tännekin jälleen juttua.


6.11.2008
Anteeksi hieman myöhäinen uutisointi - kiirettä pitää, kiirettä pitää...

Pokémon-uutisia tulee tällä hetkellä todella harvakseltaan. Tämä uutisjuttu sisältää kuitenkin kolme pienempää uutista:

Yhdennentoista Pokémon-leffan (japaniksi Giratina and the Sky's Bouquet: Shaymin) englantilainen/amerikkalainen nimi on paljastunut. Sen huhutaan olevan Giratina & the Sky Warrior. Elokuvan kansainväliseen levitykseen on vielä aikaa, joten nimi voi muuttua. Tuon se nyt alustavasti oletetaan olevan.

Maikkarin mukaan kymmenes Pokémon-leffa, The Rise of Darkrai, tullaan esittämään ensi kertaa Suomessa television välityksellä joulun aikaan. Elokuva näkyy TV:stä MTV3-kanavalla 28. joulukuuta klo 9.20. Elokuvaa ei ole dubattu, vaan se näytetään englanniksi suomalaisella tekstityksellä.

My Pokémon Ranch päivitettiin uudempaan versioon eilen Japanissa. Uudistus toi mukanaan mm. uusittuja Pokémon-animaatioita, enemmän leluja sekä yhteensopivuuden Pokémon Platinum-pelin kanssa. Uudistus on täysin ilmainen niille, jotka ovat Ranchin jo hankkineet. Muualla maailmassa tätä uudistusta ei ole vielä tapahtunut, joten sitä odotellessa :)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.