Uutisarkisto


Maaliskuu 2017


24.3.2017
Nämä uutiset tulevat nyt hieman myöhässä, pahoittelut, kiirettä pukannut:)

Tulevana kesänä Japanissa ensi-iltansa saavan uuden, kaikkiaan 20. Pokémon-leffan, yhteydessä tullaan jakamaan uusi tapahtuma-Pokémon Pokemon Sun- ja Moon-peleihin: Ash Hat Pikachu. Ennakkotilaamalla liput elokuvaan saa sarjanumeron, jonka avulla Pikachun saa ladattua peleihin. Lakkia päässään pitävä Pikachu kantaa mukanaan Pikashumium Z-kristallia, jonka avulla se voi suorittaa 10,000,000 Volt Thunderbolt-liikkeen. Hatullisia Pikachuja on kaikkiaan kuusi erilaista, joista jokainen on eri tasolla, osaa eri hyökkäyksiä ja jaetaan eri päivinä.
Tämä tapahtuu siis kesän aikana Japanissa, mutta eiköhän Pikachu rantaudu myös meille tänne länteen joku kaunis päivä:)

Lisäksi Pokémon GO-mobiilipelissä on alkanut uusi tapahtuma: Water Festival. Tämän tapahtuman aikana vesi-tyypin Pokémoneja ilmestyy tavallista useammin. Lisäksi hahmolleen voi laittaa Magikarp-hatun päähänsä. Huhutaan, että myös shiny-versioita Pokémoneja on myös liikkeellä: ainakin shiny Magikarp on todistettavasti olemassa!


5.3.2017

Pokémon Sun- ja Moon-pelien omistajille on nyt tarjolla Mewtwonite X ja Mewtwonite Y. Mystery Giftin kautta koodilla M2DESCENT voit saada peliisi nämä molemmat. Kampanjan päättymisaikaa ei ole tiedossa, mutta hanki omasi heti kun voit :)


2.3.2017
Japanissa kesällä ensi-iltansa saavasta uudesta Pokémon-leffasta on julkaistu ensimmäinen traileri, se löytyy alta. Leffa kantaa japanilaisittain nimeä Pokémon, I Choose You! ja se vaikuttaa palaavan Ashin seikkailun alkuaikoihin.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.