Uutisarkisto


Maaliskuu 2014


8.3.2014
Suuren suuret pahoittelut uutisten vähäisyydestä, mutta olen ollut tosi kiireinen ja laiska! Mutta tässä ollaan taas!

Viime viikkojen aikana on ilmennyt yhtä jos toista tietoa liittyen kesällä Japanissa ensi-iltaansa saavaan uuteen Pokémon-leffaan: The Cocoon of Destruction & Diancie.

Japanin virallinen Pokémon-elokuvasivusto on päivittynyt uusilla tiedoilla. Sieltä löytyy muun muassa pieni synopsis elokuvan tapahtumista, joka karkeasti suomennettuna kuuluu seuraavasti:

Timanttimalmimaa (Diamond Ore Country) on kaunis paikka, joka sijaitsee syvällä maan alla. Siellä jalokivi-Pokémonit, Carbinkit, elävät rauhan ja yltäkylläisyyden keskellä. Sieltä löytyy myös jättimäinen jalokivi, Pyhä Timantti (Sacred Diamond). Tämä kyseinen jalokivi on toiminut tärkeän energian lähteenä läpi vuosien. Jostain syystä Timanttimalmimaan prinsessa, Diancie, ei kuitenkaan pysty hyödyntämään tätä energiaa, ja se lähteekin matkaan pelastaakseen maansa. Matkan tarkoituksena on löytää legendaarinen elämän Pokémon Xerneas, joka voisi palauttaa maan entiseen loistoonsa pyhien voimiensa avulla.
Matkan varrella paitsi Rakettiryhmä, niin myös uudet viholliset Marilyn Flame ja Ninja Riot, käyvät Diancien kimppuun. Pystyykö Diancie pelastamaan maansa? Ja mikä on Ashin ja Pikachun kohtalo? Ystävysten joukkoon liittyvät myös isä ja tytär Argos ja Milis Steel, jotka löytävät tuhon Pokémonin, Yveltalin, uinuvan kotelomuodossaan..."


Synopsiksen lisäksi sivulla on lueteltu elokuvassa esiintyvät Pokémonit ja muut hahmot, joista tärkeimmät ovat:

 • Yveltal ja Xerneas
 • Diancie ja tämän Carbink-alamaiset (joista neljä on erikoisen muotoisia ja erikseen nimettyjä: Daii on Timanttimalmimaan vanhin ja kolme muuta, Majima, Knight ja Joke ovat tämän hovimestareita, jotka liittyvät Diancien joukkoon tämän lähtiessä matkalleen)
 • Marilyn Flame on varas, ja omistaa Delphoxin.
 • Ninja Riot on varas, ja omistaa Greninjan.
 • Milis Steel liittyy Ashin joukkoon, ja omistaa Chesnaughtin.
 • Argos Steel liittyy Ashin joukkoon, ja on Milisin isä.
 • Mega Absol näyttäisi olevan suuressa roolissa myöskin.

 • Ohessa vielä traileri leffasta:

  VIDEO POISTETTU


  ----------

  Sitten lopuksi vielä muistutus tärkeästä seikasta, josta uutisoitiin jokin aika sitten:

  Nintendo on ilmoittanut sulkevansa kaikki Nintendo DS- ja Nintendo Wii- konsoleiden online-palvelut ja -serverit 20. toukokuuta 2014. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että näillä konsoleilla, ja näiden konsoleiden peleissä, ei ole mahdollista hyödyntää online-palveluita kyseisen päivämäärän jälkeen. Näiden konsoleiden Pokémon-pelien GTS-vaihtamiset sun muut jäävät siis pian historiaan. Tämä tulee vaikuttamaan seuraavien Pokémon-pelien online-pelattavuuteen:

  Pokémon Diamond
  Pokémon Pearl
  Pokémon Platinum
  Pokémon HeartGold
  Pokémon SoulSilver
  Pokémon Battle Revolution
  Pokémon Black
  Pokémon White
  Pokémon Black 2
  Pokémon White 2
  My Pokémon Ranch
  Pokemon Mystery Dungeon: Explorers of Time
  Pokemon Mystery Dungeon: Explorers of Darkness
  Pokemon Mystery Dungeon: Explorers of Sky
  Pokemon Ranger: Guardian Signs
  Pokemon Ranger: Shadows of Almia
  Pokémon Conquest


  Luonnollisesti pelejä voi silti pelata - pelkästään online-palvelut jäädytetään. Uudet konsolit, eli Nintendo 3DS ja Nintendo Wii U jatkavat online-palveluitaan tavalliseen tapaan.


  Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

  This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

  Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.