Uutisarkisto


Maaliskuu 2013


29.3.2013


Pokémon Global Link tarjoaa eurooppalaisille (täten myös suomalaisille) mahdollisuuden osallistua melkoiseen Meloetta-maniaan! Global Linkistä on tästä päivästä alkaen mahdollista ladata Pokémon Black 2- ja White 2-peleihin Meloetta-aiheinen tausta C-Geariin, kuin myös erikoinen Meloetta-aiheinen musikaali Pokémon Musical-halliin. Molemmat ovat ladattavissa aina toukokuuhun asti, ja löytyvät Promotions-välilehden alta. Sekä taustakuva että musikaali on mahdollista hankkia ilman salasanaa.


20.3.2013
Euroopan asukit huomio (eli myös me suomalaiset!!). Pokémonin vuosipäivän johdosta Nintendo 3DS:lle saatava toiminto Pokémon 3D Pro myydään pian alennettuun hintaan. Pokémon 3D Pro:n saa 21. maaliskuuta lähtien Nintendo 3DS:n eShopista hintaan 11,99 € (normaalisti 14,99 €). Tarjous on voimassa huhtikuun 4. päivään asti, joten muistahan toimia nopeasti:)


13.3.2013
Maaliskuun CoroCoro-lehden skannauksia alkaa jälleen tuttuun tapaan ilmestyä, ja tällä kertaa ne paljastavat aika pienimuotoisesti tietoa (ainakin tällä hetkellä!).

Ensin mainittakoon uudet tietopläjäykset tulevasta Pokémon Rumble U-pelistä Nintendo Wii U-konsolille. Peli julkaistaan Japanissa 24. huhtikuuta. Peli on ensimmäinen kyseisen konsolin peli, joka hyödyntää NFC:tä (Near Field Communication). Näin ollen on mahdollista ostaa peliin materiaalia esimerkiksi japanilaisista Pokémon Center-kaupoista ja saada se ilmestymään suoraan peliin. Pelin juoni kulkee kutakuinkin niin, että Pokémon-lelut joutuvat karkuteille pudottuaan vuolaaseen jokeen. Tehtävänä onkin löytää tiensä takaisin lelukauppaan.

Skannaukset paljastavat myös uutta tietoa TV-sarjan suhteen. Tällä hetkellä Japanissa on käynnissä Pokémon Best Wishes: Episode N-kausi, joka huipentuu huhtikuussa ilmestyviin finaalijaksoihin. Heti tämän jälkeen (25. huhtikuuta) alkaa uusi kausi, joka kantaa nimeä Pokémon Best Wishes Season 2 Da!. Da-lyhenne tulee sanoista Dekorora Adventures. Tällä kaudella Ash ystävineen suuntaavat kohti Dekorora Islands-nimistä saaristoa ja seikkailevat siellä tällä mini-kaudella, joka todennäköisesti kestää aina lokakuuhun asti, jolloin uuden, kuudennen sukupolven anime-kauden uskotaan alkavan.

Skannaukset paljastavat myös Mewtwo-latauksen, joka tosin pätee vain Japanissa. Siellä kun tilaa ennakkoliput kesällä julkaistavaan 16. Pokémon-leffaan, saa kylkiäisenä tasolla 100 olevan Mewtwon, jolla on kykynään Hidden Ability Unnerve, ja joka osaa Hurricane-hyökkäyksen. On mahdollista, että kyseinen Mewtwo julkaistaan esimerkiksi Wi-Fi-tapahtumana Japanin ulkopuolella.

Siinäpä kaikki CoroCoro-uutiset tällä erää. Kovasti odotettuja Pokémon X- ja Y-uutisia ei ilmeisesti ole laisinkaan, vaikka viime kuukauden lehti antoi vähän sellaista vinkkiä. Voi tosin olla, että tässä eivät ole vielä kaikki Pokémoniin liittyvät sivujen skannaukset, ja viimeistään perjantaina se tiedetään varmaksi, kun silloin lehti virallisesti julkaistaan.

Kiitos Serebii.


7.3.2013
Japanilainen Oha Suta-televisiosarja on julkaissut uuden trailerin kesällä Japanissa ensi-iltansa saavasta Extremespeed Genesect - Mewtwo's Awakening -leffasta. Trailerissa nähdään ensimmäistä kertaa kuvamateriaalia varsinaisen elokuvan tapahtumista. Elokuvan tapahtumat sijoittuvat New Tork Cityyn, jonne Ash on matkannut ystäviensä kanssa tutustumaan Pokémon Hills-alueeseen. Videon loppupuolella mainostetaan pienoisesti myös elokuvan ohella julkaistavaa Pikachu-lyhytelokuvaa, Pikachu & Eevee Friends, jossa nähdään Sylveon ensimmäistä kertaa anime-tyylisenä. Alla trailerivideo:


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.