Uutisarkisto


Maaliskuu 2012


10.3.2012
Pahoittelen uutisten myöhäisyyttä!

Kaikki Pokémon Black- ja White-pelien omistajat huomio! Nyt sinulla on mahdollisuus saada peliisi legendaarinen Reshiram tai Zekrom, riippuen peliversiostasi. Blackin omistajat saavat Zekromin, ja Whiten puolestaan Reshiramin. Molemmat ovat tasolla 100 ja osaavat harvinaisia liikkeitä. Nämä monsterit on mahdollista saada peliin Wi-Fi -yhteyden avulla tästä päivästä (10. helmikuuta) aina 8. huhtikuuta asti.

Nämä Pokémonit aukaisevat myös uuden alueen Global Linkin Dream Worldissa ja lisäksi antavat mahdollisuuden vaihtaa C-Gearin taustaa Reshiram- tai Zekrom-aiheiseksi. Harvinaisen Victini-nuken saa Promotions-linkin takaa salasanalla PGLVICTINI12.


1.3.2012
Japanilainen TV-ohjelma Oha Suta on julkaissut uuden trailerin kaikkiaan 15. Pokémon-leffasta, nimeltänsä Kyrem VS The Sacred Swordsmen: Keldeo. Trailerissa esiintyy muun muassa aiemmin julkaistut Kyuremin uudet muodot. Trailerin loppuosassa annetaan pientä esimakua myös lyhytelokuvasta Meloetta's Sparkling Recital, jossa esiintyy Meloettan itsensä lisäksi myös uusia sekä vanhoja Pokémoneja. Lisäksi Meloettasta on annettu muutamia kuvia, joista yksi esimerkki vasemmalla.

Katso traileri alta:
VIDEO POISTETTU


Muistutetaan vielä Lucario-latauksesta, joka toimii Pokémon Global Linkissä. Lataus alkaa tänään ja kestää toukokuun 23. päivään saakka. Lucarion voi ladata Promotions-linkin takaa salasanalla LUCAEUROGAMERNET.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.