Uutisarkisto


Maaliskuu 2011


12.3.2011
Ohessa viimeisen kolmen viikon tärkeimpiä Pokémon-uutisia:

Ensimmäisenä tulee tietysti muistuttaa siitä, että hypetetyt Pokémon Black- ja White-pelit on VIHDOIN julkaistu Euroopassa ja Suomessa! Ne julkaistiin jo viikko sitten (4.3.2011), joten kannattaa kipinkapin käydä peli ostamassa, jos sitä et ole vielä tehnyt :)

Muistutettakoon myös siitä, että jo nyt sinulla on mahdollista ladata joko Black- tai White-peliisi Liberty Pass, jonka avulla on mahdollista pyydystää legendaarinen VICTINI. Wi-Fi-lataustapahtuma on käynnissä aina 22. huhtikuuta asti.

Kansainvälisen Global Link-toiminnon on määrä avautua 30. maaliskuuta. Tällöin koko maailman Pokémon-faneilla on mahdollisuus päästä seikkailemaan mm. Dream Worldiin!Japanissa kesällä ensi-iltansa saavat Pokémon-leffat, Victini & the Black Hero: Zekrom ja Victini & the White Hero: Reshiram tulevat sisältämään samankaltaiset juonet, jotka lopulta erkanevat riippuen elokuvasta. Merkittävä henkilö molemmissa elokuvissa tulee olemaan hahmo nimeltä Dread Grangil, joka haluaa käyttää Victinin voimia hyödykseen. Riippuen elokuvasta Dreadin tausta on kuitenkin erilainen: Zekrom-elokuvassa hän seikkailee erämaassa, kun Reshiram-elokuvassa puolestaan tundrassa. Lisäksi hänellä on eri Pokémon mukanaan riippuen elokuvasta. Elokuvat eroavat myös kahden muun henkilön voimin, joista pieni tyttö nimeltä Sayd on Zekrom-elokuvassa, ja pieni poika nimeltä Ohdo Reshiram-elokuvasta.

Tarkempia lisätietoja odotellessa voitte katsoa alta elokuvien trailerin:

VIDEO POISTETTU


Elokuvissa pysyten, 13. Pokémon-leffa saanee Suomen ensi-iltansa TV:ssä MTV3-kanavalla lähiaikoina. Elokuvan suomenkielinen nimi on Zoroark: Illuusioiden mestari. Tarkkaa päivämäärää leffalle ei vielä ole, mutta luulisi sen piakkoin selviävän :) Katso elokuvan viralliset suomenkieliset sivut TÄSTÄ.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.