Uutisarkisto


Maaliskuu 2010


23.3.2010
Nintendo DS-konsolille on ilmoitettu seuraaja! Kyllä vain, japanilainen Nintendo-sivusto on ilmoittanut uudesta käsikonsolista nimeltä Nintendo 3DS. Se tulee jatkamaan Nintendo DS- ja Nintendo DSi-konsoleiden jalanjäljissä (eli mahdollistaa myös näiden konsoleiden pelien pelaamisen), mutta tuo mukanaan paljon uusia ominaisuuksia. Nimensä mukaisesti konsoli panostaa uusiin 3D-elämyksiin ja tarkenneltuun grafiikkaan.

Konsolin on määrä ilmestyä vuoden sisällä (huhtikuu 2010 - maaliskuu 2011) ja lisätietoa siitä tulee olemaan kesäkuisessa E3-tapahtumassa. Lue lisää TÄÄLTÄ.

Tämä konsoli tulee todennäköisesti vaikuttamaan myös Pokémon-peleihin, vaikka periaatteessa Nintendo DS:n ympäristössä vielä kuljetaankin.


20.3.2010
Pokémon Heart Gold- ja Soul Silver-pelit julkaistaan Suomessa jo ensi-viikon perjantaina, 26. maaliskuuta! Etkö millään malta odottaa? ;) En minäkään!

Ensimmäinen Wi-Fi-lataus näille peleille on kuitenkin jo ilmoitettu. Se on Yellow Forest, joka on uusi erikoisia Pikachuja sisältävä alue PokéWalkeriin. Näillä näkymin lataus on käynnissä Euroopassa 2. huhtikuuta alkaen ja päättyy 30. huhtikuuta. Päivämäärät ovat kuitenkin vaihdelleet miten sattuu, joten varauksella kannattaa tätä odotella!

Enää vajaa viikko pelien julkaisuun, niitä odotellessa...


2.3.2010
Nyt sinulla on mahdollisuus ladata harvinainen shiny Pichu Pokémon-peliisi! Pikachu Coloured Pichun voi ladata Nintendo Wi-Fi-yhteydellä 5. maaliskuuta - 26. maaliskuuta välillä! Eli jo nyt tulevana perjantaina :)

Pichun voi ladata Pokémon Diamond-, Pearl- tai Platinum -peleihin. Siirrettäessä tuleviin Pokémon Heart Gold- ja Soul Silver -peleihin, on mahdollisuus päästä käsiksi Spiky-Eared Pichuun. Tätä latausta ei siis kannata jättää välistä!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.