Uutisarkisto


Maaliskuu 2009


18.3.2009
Pokémon Platinum -pelin USAn julkaisu lähenee ja lisää englantilaisia nimiä liittyen peliin on julkaistu. Kuten tiedämme, pelejä ei suomenneta Suomeen tullessaan, joten englantilaiset nimet ovat meillekin tärkeitä :) Klikkaa spoileria nähdäksesi.

    Spoiler:- Platinum


8.3.2009
Pokémonin saralla on tullut yhtä jos toista uutista tässä lähipäivinä, pääosin CoroCoro-lehden uusimman numeron myötä. Tässäpä pieni yhteenveto siitä, mitä Pokémonin maailmassa tapahtuu tällä hetkellä:

CoroCoro -lehti mainitsee, että kaikki japanilaiset, jotka ovat ostaneet liput ennakkoon seuraavaan kahdenteentoista Pokémon leffaan (Arceus: Towards the Overcome's Time-Space) saavat kylkiäisenä mahdollisuuden ladata harvinainen shiny Pichu omaan Diamond-, Pearl- tai Platinum-peliinsä.
Lisäksi mainitaan, että Oak's Letter -nimisen esineen pystyy lataamaan itselleen Wi-Fin kautta 18.4.-11.5. välisenä aikana. Esineen avulla saa pääsyn Flower Paradiseen, missä voi pyydystää Shayminin.
Nämä molemmat asiat koskettavat vain japanilaisia pelejä, joten meitä suomalaisia tämä tuskin hirveästi koskettaa. Ajattelinpa kuitenkin ilmoitella :)

Uusi erikoinen Pokémon-jakso, liittyen uuteen Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of the Sky -peliin, ilmestyy Japanissa 12. huhtikuuta. Tämä jakso sisältää Chimcharin ja Piplupin seikkailuja ja juoni noudattaa paljon myös pelin juonta.

Itse Explorers of the Sky -pelistäkin on tullut lisätietoa - siitä lisää spoilerin alla:

    Spoiler:- Mystery Dungeon: Explorers of the Sky 

6.3.2009
Kaikkiaan kahdennestatoista Pokémon-leffasta, Arceus - to the Conquering of Time-Space, alkaa vähitellen tulla lisätietoja. Tällä kertaa olen pistänyt uutisen sisällön spoileri-nappulan alle, ettei tieto välittyisi heti niille, jotka eivät halua leffasta vielä mitään tietää.

    Spoiler:- 12. leffa


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.