Uutisarkisto


Lokakuu 2018


24.10.2018


Professori Willow ja professori Oak ovat saaneet Meltan-tutkimuksensa päätökseen huomatakseen, että se pystyy kehittymään uuteen kehitysasteeseensa nimeltä MELMETAL. Melmetal on edelleenkin steel-tyypin Pokémon, ja sen saa kehitettyä Meltanista Pokémon GO-sovelluksessa 400 Meltan Candyn avulla. Sekä Meltanin että Melmetalin voi myös siirtää Pokémon Let's Go Pikachu!- ja Let's Go Eevee!-peleihin. Lisätietoja voi lukea TÄÄLTÄ. Ohessa videopätkä löydöksestä:


 


19.10.2018
Hieman myöhässä tämän asian tiimoilta, mutta uusi video Pokémon Let's Go Pikachu!- ja Let's Go Eevee!-peleistä paljastaa pelien post-gamen sisältävän ainutlaatuisia Master Trainer-kouluttajia, joista jokainen erikoistuu tiettyyn Pokémon-lajiin. Näitä kouluttajia haastamalla ja voittamalla heidät voi ansaita itselleen erilaisia nimikkeitä. Ohessa traileri aiheesta:Muistutettakoon myös, että myyttinen ZERAORA on nyt saatavilla Suomessa Ultra Sun- ja/tai Ultra Moon-peleihin. Zeraoran saa hakemalla koodin GameStop-myymälästä aikavälillä 1.10. - 15.11.. Tämän linkin takaa Nintendon tiedotus aiheesta.


 


10.10.2018
Professori Willow ja professori Oak ovat tutkineet lisää uutta MELTAN-Pokémonia, ja ohessa heidän videotervehdyksensä aiheesta. Meltan näyttäisi vihjailevan myös jonkin sortin uutta muotoa...?
 


9.10.2018
SINNOH-alueen Pokémonit ovat vihdoin saapumassa Pokémon GO-mobiilisovellukseen! Vaikka aivan tarkkaa ajankohtaa tälle ei ole vielä paljastettu, on Pokémonien tulosta vihjattu oheisen videon kautta:


 


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.