Uutisarkisto


Lokakuu 2017


21.10.2017
Hanki legendaarinen MARSHADOW peliisi! Tämä meinasi mennä täysin tutkan ohi, mutta ilmeisesti Suomenkin GameStopit jakavat _tälläkin_ hetkellä Marshadow-koodeja. Koodeja jaetaan 16.11. asti ja koodilla saatava Marshadow on alla olevan kuvan mukainen.


19.10.2017
Kolmas sukupolvi saapuu Pokémon GO-mobiilipeliin! Ensimakuna pelissä tulee ensiintymään 20. lokakuuta alkaen Sableye, Shuppet, Banette, Duskull ja Dusclops. Lisää kolmannen sukupolven Pokémoneja on luvattu peliin joulukuuksi. Ohessa vielä traileri tulevasta Halloween-kampanjasta:


12.10.2017
Vasta saimme US/UM-videon, ja nyt vuorossa toinen! Tämä traileri paljastaa muun muassa uusia Z-hyökkäyksiä sekä RotomDexin uudistuksia. Tsekkaa video alta:


5.10.2017
Uusia Pokémon Ultra Sun- ja Ultra Moon-maistisia jälleen! Tsekkaa alla olevasta videosta muun muassa uusi Ultra Beast, UB Adhesive, uusi Ultra Megalopolis-alue sekä mysteerinen Ultra Recon Squad!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.