Uutisarkisto


Lokakuu 2016


20.10.2016
Vähän myöhässä, mutta muistaahan kaikki, että Pokémon Sun- ja Moon-pelien DEMON saa nyt ladattua Nintendo 3DS-konsolin eShopista. Kokeilkaa ihmeessä demoa, niin saatte esimakua tulevista peleistä:)

Lisähuomiona haluan mainita, että demon koodia näpertämällä yksi jos toinenkin epeli on saanut haltuunsa tietoja kaikista uusista Pokémoneista ynnä muusta tiedosta, joita ei meille ole vielä virallisesti paljastettu. Luonnollisesti nämä tiedot ovat levinneet Internetissä kulovalkean tavoin, joten jos ette halua spoilaantua, sulkekaa silmänne jos jotain tämän tapaista sattuu tulemaan vastaan!


14.10.2016
Eilisten CoroCoro-uutisten seuraksi saimme tänään videon, jossa käydään läpi eilisiä uutisia sekä täysin uuttakin infoa:

Lisäksi saimme pikaisen katsauksen uudesta Pokémon Sun & Moon-animesta:


13.10.2016
Uusin CoroCoro-lehti on paljastanut meille uusia Pokémoneja!

ALOLAN GRIMER on Alola-muoto Grimerista, tyypiltään Poison/Dark.

Type: Null kehittyy SILVADIKSI (japanilainen nimi). Se on aiemman kehitysmuotonsa tapaan Normal-tyyppiä, mutta pystyy vaihtamaan tyyppiä uuden AR System-kykynsä avulla. Kyvyn avulla Silvadin tyyppi määräytyy sen hallussa pitämän esineen mukaan (held item).

Jangmo-o kehittyy ensin JARANGOKSI ja sitten JARARANGAKSI (japanilaiset nimet). Molemmat ovat tyypiltään Dragon/Fighting.

----------

Lisäksi saimme uutisia Pokkén Tournamentiin liittyen, nimittäin uusi hahmo julkaistiin: SCIZOR. Se lisätään japanilaisiin arcade-pelikoneisiin 20. lokakuuta, mutta Wii U-peliin lisäämisestä ei ole vielä tietoa. Ohessa Scizorin traileri:


4.10.2016
Olemme jälleet saaneet maistiaisen tulevista Pokémon Sun- ja Moon-peleistä, tsekkaa video alta:


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.