Uutisarkisto


Lokakuu 2013


3.10.2013
Ja jälleen uusia Pokémoneja! Nämä oikeastaan paljastuivat jo eilen, mutta vasta tänään virallisesti.

Katsokaa ja ihailkaa!

 • SLURPUFF on Swirlix-Pokémonin kehitysmuoto. Se luokitellaan Meringue-Pokémoniksi ja se on tyypiltään Fairy. Se on 0,80 metriä pitkä ja painaa 5 kilogrammaa. Kykynään sillä on Sweet Veil, kuten Swirlixillä.
 • AROMATISSE on Spritzee-Pokémonin kehitysmuoto. Se luokitellaan Fragrance-Pokémoniksi ja se on tyypiltään Fairy. Se on 0,80 metriä pitkä ja painaa 15,5 kilogrammaa. Kykynään sillä on Healer, kuten Spritzeellä.
 • Vähiin käy päivät, iiks!


  2.10.2013
  Tänään Japanissa televisiossa näytetty Pokémon: The Origins -animespesiaali tarjosi melkoisen yllätyksen, kun viimeisessä kohtauksessa Redin Charizard megakehittyykin aivan uuden näköiseksi Pokémoniksi!

  Yllä oleva Pokémon on MEGA CHARIZARD X. Se on mahdollista saada vain Pokémon X -pelissä Charizardite X-esineellä. Alkuperäinen megaevoluutio tunnetaan nimellä Mega Charizard Y, ja sen puolestaan saa vain Pokémon Y -pelissä Charizardite Y-esineellä.

  Mega Charizard X on Fire- ja Dragon-tyyppiä ja sen kykynä on uusi Tough Claws, joka parantaa fyysisten hyökkäysten tehoa. Ohessa vielä videomateriaalia kyseisestä Pokémonista:

  Pokémon X- ja Y-pelejä on jo säännöistä huolimatta myyty ainakin Italiassa ja Kanadassa, ja tästä syystä Internet alkaa vähitellen täyttymään paljastuksista. Olkaahan varuillanne siis te, jotka ette halua mitään tietää :)


  Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

  This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

  Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.