Uutisarkisto


Lokakuu 2011


21.10.2011Pokémon Global Link tarjoaa jälleen uutta latausta - tällä kertaa sinulla on mahdollisuus saada Black- tai White-peliisi Mamoswine. Mamoswinen voit ladata Promotions-sivun takaa salasanalla MAMNintendoOfficial. Mamoswine on tasolla 34, mutta ei osaa mitään erikoisempia hyökkäyksiä. Lataus on käynnissä aina 19. tammikuuta asti.


16.10.2011
Pahoittelen uutisten myöhäisyyttä, webmonsteri oli vähän reissaamassa :)

Pokémon Global Link tarjoaa erikoisen latausmahdollisuuden kaikille Pokémon Black- ja/tai White-pelien omistajille. Aina 7. joulukuuta asti sinun on mahdollista ladata tasolla 37 oleva naaraspuolinen Banette-Pokémon, jolla on kykynään Cursed Body ja joka osaa Cotton Guard-liikkeen. Tämä onnistuu Promotions-sivulla antamalla salasanan BANETYahooGames.

Muistutettakoon vielä, että Charizard C-Gear-tausta on nyt mahdollista ladata. Aiemmasta uutisesta löytyy salasana.

Aiemmin on jäänyt kokonaan uutisoimatta myös Pokémon Global Linkin järjestämä ensimmäinen kansainvälinen Wi-Fi-turnaus, joka kantaa nimeä Autumn Friendly. Turnaus järjestetään 20.-24. lokakuuta, mutta siihen voi ilmoittautua jo nyt Global Battle Unionin Competition Infossa. Paikkoja on jäljellä 10 000, joten kannattaa olla nopea, jotta saa vielä paikan itselleen turnauksessa!
Tiimin voi rekisteröidä samalla sivulla, kunhan sen on ensin tallentanut pelissään Battle Boxiin. Pokémonien suhteen on tiettyjä rajoituksia, esimerkiksi pelkästään Unova-alueen Pokémonit ovat sallittuja muutamia legendaarisia lukuunottamatta.


11.10.2011


Lisää taustoja C-Geariin tarjolla! Viime kuun Venusaur-tausta saa nyt jatkoa, kun tarjolla on Charizard-tausta. Upean Charizard-taustan saa Pokémon Black- ja/tai White-peleihin Pokémon Global Linkin Promotions-linkin alta salasanalla EUPGL102011 heti torstaista (13.10.) alkaen. Taustan voi ladata aikavälillä 13. lokakuuta - 16. helmikuuta.


6.10.2011


Viime kuussa julkaistu keväinen versio Deerling-taustasta C-Geariin saa tässä kuussa jatkoa kesäisemmällä versiolla. Vihreän Deerling-taustan saa Pokémon Black- ja/tai White-peleihin Pokémon Global Linkin Promotions-linkin alta salasanalla PB52XQ2H. Taustan voi ladata aina 9. marraskuuta asti.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.