Uutisarkisto


Lokakuu 2009


28.10.2009
Japanin virallinen Pokémon Heart Gold & Soul Silver -sivusto on ilmoittanut kahdesta uudesta Wi-Fi -latauksesta.

Ensimmäinen Wi-Fi -lataus koskee erittäin harvinaista Mew -Pokémonia. Mew on mahdollista ladata Pokémon Heart Gold- & Soul Silver -peleihin Japanissa 11. marraskuuta ja 23. marraskuuta välisenä aikana. Myöhemmin Mew on mahdollista ladata myös Pokémon Diamond-, Pearl- & Platinum -peleihin aikavälillä 29. tammikuuta - 11. helmikuuta. Mew on tasolla 5. Vielä ei ole tietoa, tuleeko samainen latausmahdollisuus tapahtumaan myös Euroopassa, ja siten siis Suomessakin.

Toinen Wi-Fi -lataus koskee legendaarista Latiosta ja/tai Latiasta. Pokémon Heart Gold- ja Soul Silver -peleihin on mahdollista ladata erikoinen esine, Enigma Crystal, jonka avulla on mahdollista saada jompi kumpi edellämainituista Pokémoneista esiintymään ja siten pyydystämään sen. Esineen voi ladata Japanissa 27. marraskuuta ja 11. tammikuuta välisenä aikana. Samainen latausmahdollisuus tulee todennäköisesti olemaan myös Euroopassa, kunhan pelit ovat rantautuneet tännekin :)

Vielä loppuun sellainen ilmoitus, että yksi uusimmista Pokémon-aiheisista WiiWare-peleistä, Pokémon Rumble!, ilmestyy Yhdysvalloissa 16. marraskuuta. Vielä ei ole tietoa, milloin se on mahdollista ostaa Euroopassa ja Suomessa.


14.10.2009

Kolmannestatoista Pokémon-elokuvasta on ilmaantunut pientä lisätietoa. Elokuvan virallisen sivun mukaan elokuva ottaa vaikutteita Alankomaista ja Belgiasta. Elokuvan kerrotaan keskittyvän enemmän ihmisten ja Pokémonien välisiin suhteisiin ja näkökulma tuodaan katutasolle aikaisemman yliluonnollisuuden sijaan. Elokuvan ohjaaja Kunihiko Yuyama myös kiittää katsojia Arceus-leffan ja koko Diamond- & Pearl-trilogian menestyksestä.

Elokuvasta on nähtävissä myös lyhyt esikatselutraileri (katso TÄSTÄ), jossa esiintyy sekä Lugia että Ho-oh.


9.10.2009
Uusi Pokémon-peli Nintendo Wii-konsolille?

Keskiviikkona Japanissa pidettiin Nintendon konferenssi, jossa mahdollisesti paljastettiin uusi Pokémon-peli Nintendo Wii-konsolille. Pelin nimi on suuripiirteisesti japanista englanniksi käännettynä PokéPark Wii - Pikachu's Great Adventure. Pelin sanotaan ilmestyvän Japanissa 5. joulukuuta.

Pelin sanotaan olevan seikkailupeli, jossa täytyy suorittaa tiettyjä asioita päästäkseen eteenpäin. Pelissä on mahdollista tavata useita eri Pokémoneja ja Pokémonien kyvytkin on otettu huomioon.

Lisätietoja odotellessa...


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.