Uutisarkisto


Kesäkuu 2019


27.6.2019
Tänään Pokémonin viralliselle YouTube-kanavalle ladattiin presentaatio liittyen myöhemmin tänä vuonna julkaistavaan POKÉMON MASTERS-mobiilipeliin. Kyseinen videopätkä paljastaa yhtä jos toista tulevasta pelistä, joten tsekkaa se ihmeessä alta:


 


11.6.2019
Parhaillaan on käynnissä E3-messut, joissa Nintendo piti tänään oman esittelynsä. Pokémon Sword- ja Pokémon Shield-pelit ovat näkyvästi esillä, sillä ne ovat pelattavissa tapahtuman kävijöille. Näin ollen olemme saaneet muutamia yksittäisiä uutuuksia liittyen kyseisiin peleihin.




Eräs pelien uusista salipäälliköistä on vesi-tyypin asiantuntija NESSA.
Saimme tietoomme myös uusia Pokémoneja: Electric-tyypin YAMPER sekä Dark/Fairy-tyypin IMPIDIMP.

Tsekkaa alta vielä lisämateriaalia peleistä Nintendo Treehousen tarjoamana:


 


5.6.2019


Äskettäin esitetty Pokémon Direct tarjosi meille yhtä jos toista uutta informaatiota tulevista Pokémon Sword- ja Pokémon Shield-peleistä.

Pelien maskotti-Pokémonit ovat legendaariset ZACIAN ja ZAMAZENTA.
Lisäksi saimme muutamia muitakin uusia Pokémoneja: lammas-Pokémon WOOLOO, korppi-Pokémon CORVIKNIGHT sekä matelija-Pokémon DREDNAW - ja kukka-Pokémonit GOSSIFLEUR ja sen kehitysmuoto ELDEGOSS.

Pelien uusi ominaisuus on DYNAMAX, joka tekee Pokémonista jättikokoisen ja vahvistaa sen hyökkäyksiä. Dynamaxia hyödynnetään paitsi Galar-alueen Pokémon-saleilla, niin myös uusissa MAX RAID BATTLE-otteluissa.

Uusia hahmoja ovat professori Magnolia ja hänen lapsenlapsensa Sonia. Galar-alueen Pokémon-mestari on Leon ja pelaajahahmon kilpailija on mestarin veli, Hop.

Tsekkaa vielä itse Direct sekä toinen traileri alta:





Uusinta tietoa löytyy myös Pokémon Sword & Shieldin viralliselta sivulta.
 


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.