Uutisarkisto


Kesäkuu 2016


30.6.2016
Uusia Pokémoneja paljastettu! Oheinen japanilainen video näyttää lukuisia uusia Pokémoneja, jotka löytyvät tulevista Pokémon Sun- ja Moon-peleistä. Pokémoneista tullee englanninkielinenkin video myöhemmässä vaiheessa.

TAPU KOKO on Electric/Fairy-tyypin Pokémon, ja ensimmäisen saaren suojelija.
CHARJABUG on Bug/Electric-tyypin Pokémon.
VIKAVOLT on Bug/Electric-tyypin Pokémon, joka kehittyy Charjabugista.
DRAMPA on Normal/Dragon-tyypin Pokémon.
BRUXISH on Water/Psychic-tyypin Pokémon.
CUTIEFLY on Bug/Fairy-tyypin Pokémon.
TOGEDEMARU on Electric/Steel-tyypin Pokémon.


14.6.2016
E3-messujen myötä meille on tarjoiltu paljon uutta Pokémon Sun- ja Pokémon Moon-informaatiota! Videot kertonevat asiat paremmin kuin sanat, ohessa siis ne:)


11.6.2016
Tämän kuun CoroCoro-lehti on paljastanut meille kaksi uutta Pokémonia, sekä muutakin informaatiota.

NEKKOALA on Normal-tyypin Pokémon, jolla on kykynään uusi Definite Sleep (japaninkielinen nimi), jolloin Nekkoalalla ei voi olla muuta statustilaa kuin sleep. IWANKO on puolestaan Rock-tyypin Pokémon, jolla on kykynään joko Vital Spirit tai Keen Eye.

Uusimpaan Pokémon-leffaan menijöille Japanissa on jaolla erikoinen Magearna QR-koodi, jonka avulla kyseisen Pokémonin saa aikanaan siirrettyä Sun- ja Moon-peleihin. Magearnalla on kykynään uusi Soul Heart, ja se oppii myös uuden Fleur Cannon-hyökkäyksen.

Tämän lisäksi meille tarjottiin maistiainen Zygarden muodoista Sun- ja Moon-peleissä alla olevan videon muodossa:


2.6.2016
Tänään julkaistiin uutta materiaalia tulevista Pokémon Sun- ja Moon-peleistä. Uudet legendaariset, pelien maskotti-Pokémonit ovat SOLGALEO ja LUNALA. Solgaleo on Psychic/Steel-tyyppiä, sen kykynä on uusi Full Metal Body ja se oppii uuden Sunsteel Strike-hyökkäyksen. Lunala Psychic/Ghost-tyyppiä, sen kykynä on uusi Shadow Shield ja se oppii uuden Moongeist Beam-hyökkäyksen.

Uusia hahmoja ovat uusi professori Kukui, professorin mystinen avustaja Lillie sekä uusi ystäväsi Hau. Pelien PokéDexiin on tällä kertaa soluttautunut Rotom, joka auttaa sinua etenemään pelissä.

Katso video alta:


1.6.2016

Jos sinulta jäi jokunen kuukausi sitten MEW hankkimatta BR-lelujen koodilla, nyt on sinun onnenpäiväsi! Koodilla MEW2016 voit saada Mewn Pokémon X-, Y-, Omega Ruby- ja/tai Alpha Sapphire-peliisi! Tämän koodin käyttöaikaa ei ole tarkennettu, joten käytä sitä heti kun voit:)

Muistutuksena myös se, että nyt voit ladata peleihin myös legendaarisen MANAPHYN. Tämä onnistuu Internetin välityksellä, ja on siis osa Pokémonin 20-vuotisjuhlalatauksia.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.