Uutisarkisto


Kesäkuu 2015


19.6.2015
Ensinnäkin: SUURET pahoittelut päivitysten vähäisyydestä. Syitä on monia, avauduinkin tuonne blogin puolelle jo vähän siitä. Mutta nyt yritellään päästä taas mukaan nykypäivään.

Pokémonin saralla ei ole juurikaan tapahtunut mullistavia lähiaikoina, mutta kenties yksi lähipäivien suurimmista paljastuksista on uusi Pokémon Mystery Dungeon-peli. Peli on Nintendo 3DS-konsolille ja kantaa nimeä Pokémon Super Mystery Dungeon. Peli jatkaa PMD-pelien tapaan luolastoissa seikkailemista, 3DS-konsolin tarjoamalla 3D-grafiikalla. Peli sisältää kaikki tähän mennessä paljastetut 720 Pokémonia legendaarisine Pokémonine kaikkineen. Pelissä liikutaan Pokémonilla, joka määräytyy luonnetestin perusteella, tosin ilmeisesti aivan arpomalla valinta ei tule tapahtumaan.

Peli julkaistaan Japanissa syyskuussa, Jenkeissä loppuvuodesta ja Euroopassa (ja siten myös Suomessa) alkuvuodesta 2016. Ohessa muutamia trailereita pelistä:


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.