Uutisarkisto


Kesäkuu 2014


30.6.2014
Hei, meikäläinen on unohtanut uutisoida eräästä varsin tärkeästä Pokémon-aiheesta meitä suomalaisia ajatellen! Tässäpä siis tulee, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Animelehden mukaan Pauna Media alkaa julkaista suosittua Pokémon Adventures-mangaa suomeksi ensi kuusta lähtien. Pauna Medialla on kunnianhimoiset tavoitteet julkaista Pokémon Adventures-sarja _kokonaisuudessaan_ ajan kuluessa.

Ensimmäisenä julkaistaan luonnollisesti mangan ensimmäinen osa, joka kantaa Suomessa nimeä Pokémon Adventures: Red, Blue & Green. Tämä osa tulee koostumaan seitsemästä eri pokkarista, ja se tunnetaan yleisesti maailmalla mangan sarjan osina Red, Blue & Green ja Yellow. Ensimmäinen pokkari tulee kauppojen hyllyille 10. heinäkuuta, ja sen jälkeen uusi pokkari ilmestyy kuukausittain.


12.6.2014
Vieläkään emme kaikesta OR/AS-pelien infosta selvinneet, vaan E3-messut paljastivat uuden Mega-evoluution tutulle Pokémonille, SABLEYELLE. Katso video alta!

----------

PÄIVITYS KLO 23:06:

Jälleen uutta videomateriaalia, tsekkaa alta:

Video sisältää paljon jo meille tuttuja asioita, mutta aina on mukavaa saada virallinen vahvistus.

Muista tsekata myös virallinen, nyt uusilla tiedoilla päivitetty, OR/AS-sivu:

| POKÉMON OMEGA RUBY & POKÉMON ALPHA SAPPHIRE |


11.6.2014
Tällä viikolla startanneet E3-messut aloittivat eilen vahvasti Nintendon omalla pressitilaisuudella, jossa paljastettiin yhtä jos toista tulevista Nintendo-peleistä. Saimme kyseisessä tilaisuudessa myös maistiaisen tulevista Pokémon Omega Ruby- ja Alpha Sapphire-peleistä. Ohessa video, joka tilaisuudessa näytettiin:

Aika mahtavaa, eikö!?


7.6.2014
PAHOITTELUT HILJAISELOSTA! Hirveä laiskuus ja kiire ja kaikki yllätti, kuten tämänpäiväinen CoroCoro-yllärikin! Anyway, mennään asiaan:

Uusin japanilainen CoroCoro-lehti paljasti uutta tietoa tulevista Pokémon Omega Ruby- ja Alpha Sapphire-peleistä.

Ensinnäkin, Hoenn-alueen aloitus-Pokémoneista myös Treecko ja Mudkip saavat Torchicin tavoin Mega-evoluutiot. Nämä ovat siis MEGA SCEPTILE ja MEGA SWAMPERT.
MEGA SCEPTILE on Grass- ja Dragon-tyyppiä ja sen kykynä (ability) on Lightning Rod.
MEGA SWAMPERT on edelleen Water- ja Ground-tyyppiä ja sen kykynä (ability) on Swift Swim.

Lehdessä paljastettiin myös täytenä yllätyksenä uudelle, Kalos-alueen legendaariselle Diancie-Pokémonille Mega-evoluutio: MEGA DIANCIE. Tästä Mega-evoluutiosta ei tiedetä vielä yhtikäs mitään, mutta se tulee todennäköisesti ilmestymään Japanissa ensi kuussa ensi-iltansa saavassa uudessa Pokémon-leffassa.

TEAM MAGMA ja TEAM AQUA tekevät paluun. Magman johdossa pyörii edelleen MAXIE kätyriensä Tabithan ja Courtneyn kanssa. Aquan johdossa on puolestaan edelleen Archie seuranaan Matt ja Shelly. Kaikki hahmot ovat saaneet melkoisen muodonmuutoksen entisestä.

STEVEN STONE tekee paluun ja tutkii ilmeisesti Mega-evoluutiota. Pelattavina hahmoina ovat edelleen BRENDAN ja MAY, jotka hekin ovat kokeneet pienoista ehostamista. Ranteissaan heillä on todennäköisesti uudet, Mega-evoluution aktivoivat rannerenkaat: Mega Banglet.

Mainittakoon vielä, että pelien kansikuvissa komeilevat, erikoisen näköiset KYOGRE ja GROUDON ovat kuin ovatkin uusia muotoja kyseisille legendaarisille Pokémoneille. Varsinaista käännöstä muodoille on vielä vaikea muotoilla, mutta ne liittyvät vahvasti jonkinlaiseen alkukantaiseen muotoon siirtymiseen. Muodoista käytetään epävirallista nimitystä Prehistoric Form/Pokémon, ja muodonmuutosta nimellä Ancient Devolution.

Myös Mach Bike ja Acro Bike tekevät odotetun paluun.

----------

Sellainen asia on unohtunut myös kokonaan mainita, että aikaisemmin uutisoitu Pokémon Art Academy-peli saapuu Japanin lisäksi myös muihin maihin, eli myös Eurooppaan. Kyseessä on siis Nintendo 3DS-konsolin eShopista ladattava peli, missä opetellaan piirtämään Pokémoneja. Peli ilmestyy eShopiin meille suomalaisillekin ladattavaksi 4. heinäkuuta 2014! Katso ohesta englanninkielinen traileri pelistä:


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.