Uutisarkisto


Kesäkuu 2012


28.6.2012
Pokémon Black 2- ja White 2-pelien kansainväliset julkaisuajat on tiedossa! Pelit julkaistaan Pohjois-Amerikassa 7. lokakuuta ja Euroopassa (eli myös Suomessa!) 12. lokakuuta!

Lisäksi muutamia englanninkielisiä käännöksiä on julkaistu: PokéWood tunnetaan nyt nimellä PokéStar Studios ja salipäällikkö Shizui on puolestaan englanniksi Marlon.


27.6.2012
POKÉMON CONQUEST-pelin Euroopan julkaisupäivä on nyt varmistunut. Japanissa maaliskuussa ja Pohjois-Amerikassa viime viikolla julkaistu peli rantautuu Eurooppaan (ja näin ollen myös Suomeen) 27. heinäkuuta.


Tasan kuukausi aikaa säästää rahat, jotta pääsee kokemaan Ransei-alueen ennennäkemättömät Pokémon-taistelut sotureineen kaikkineen!:)


23.6.2012
Pokémon Black 2- ja White 2-pelit on tänään julkaistu Japanissa. Näin ollen _kaikki_ informaatio peleistä leviää ympäri Internetiä lähipäivinä, enkä näin ollen enää informoi täällä Munchlax Maniassa pelin tapahtumista -- ainakaan näin etukäteen. Tietoja pelin kulusta löytyy muun muassa Serebiistä, PokéBeachista ja PokéJunglesta.

Ensimmäisiä englanninkielisiä lokalisointeja on kuitenkin julkaistu BW2-pelien kansainvälisen trailerin kautta. Uuden salipäällikön, Homikan, englanninkielinen nimi on Roxie. Tornaduksen, Thunduruksen ja Landoruksen uudet muodot tunnetaan nimellä Therian Formes, ja alkuperäiset puolestaan Incarnate Formes.

Aikaisemmin unohtui mainita myös se, että animen kautta on todennäköisesti paljastettu yhden uuden kaupungin englanninkielinen nimi: Roxien kotikaupunki, Tachiwaki City, tunnetaan nyt nimellä Virbank City. Muistutettakoon vielä, että Pokémon Global Link on kokenut kansainvälisen muodonmuutoksen, mutta varsinaisia uusia alueita sun muita löytyy vasta BW2-pelien julkaisun yhteydessä.

Uutisia pelirintamalta löytyy myös BW2-pelien ulkopuolelta: aiemmin vain Japanissa julkaistu Battle & Get! Pokémon Typing DS-peli tullaan julkaisemaan myös Euroopassa. Peli julkaistaan syyskuussa nimellä Pokémon Typing Adventure, ja pelihän on Nintendo DS-konsolille.


15.6.2012
Viimeinen CoroCoro-lehden numero ennen Pokémon Black 2- ja White 2-pelien Japanin julkaisua on ilmestynyt, ja lisäksi Japanin virallinen Pokémon-sivu on myös päivittänyt tietonsa lehden paljastusten mukaan. Rajallisen tilamäärän vuoksi en pysty lisäämään tähän niitä monia monituisia kuvia, joita myöskin paljastettiin, joten suosittelen katsomaan tuon virallisen sivun läpi!! Siellä useita korkealaatuisia kuvia peleistä:) Alla pääseikat skannauksista:

 • Keldeon uuden muodon nimi on Resolution Forme. Keldeo muuttaa muotoa, kun se viedään uuteen metsään, Sangi Forestiin yhdessä Cobalionin, Terrakionin ja Virizionin kanssa. Jotta Keldeo pystyy pitämään muotonsa, tulee sen osata Sacred Sword-liike. Ilman sitä Keldeo on tavallisessa muodossaan.
 • Elesa tekee paluun salipäällikkönä, mutta on uudistanut tyylinsä. Hänen tiimissään on Flaaffy.
 • Uusi, mustiin pukeutunut Team Plasma esiintyy peleissä, kuin myös entinen, valkoinen Team Plasma. Molemmat ryhmät kohtaavat toisensa pelin edetessä.
 • Pelissä on mahdollisuus ansaita mitaleja erinäisistä saavutuksista, joista osa näkyy olevan kytköksissä myös Fes Mission-tehtäviin.
 • Saavutuksia on yli 200, joista esimerkkinä on esimerkiksi tiettyjen Pokémonien pyydystäminen.
 • Fes Mission-tehtävät ovat tehtäviä, joita voidaan suorittaa langattoman yhteyden avulla.
 • Peliversioiden välillä on esteettisiä ja toiminnallisia eroja. Black City ja White Forest tekevät paluun. Lisäksi toisessa pelissä on luola, jossa on vettä - toisessa puolestaan luola, jossa on laavaa.
 • Black 2-pelistä löytyvät Bunearyn ja Magbyn kehityskaaret, kun White 2-pelistä löytyy Skittyn ja Elekidin kehityskaaret.
 • Black Kyuremilla on kykynään Teravolt, kun taas White Kyuremilla on Turboblaze.
 • PokéTransfer tekee paluun, jolloin neljännen sukupolven peleistä on mahdollista siirtää Pokémoneja myös näihin peleihin.
 • Esine nimeltä Reflecting Mirror saa Tornaduksen, Thunduruksen ja Landoruksen vaihtamaan muotoaan.
 • Näillä muodoilla on kullakin uudet kyvyt: Tornaduksella Regenerator, Thunduruksella Volt Absorb ja Landoruksella Intimidate.
 • Porygon pystytään nappaamaan Pokémon Dream Radar-pelissä.
 • Pokémon Dream Radar-pelissä on mahdollista myös löytää esineitä, jotka voidaan siirtää B2/W2-peleihin.
 • Pokémoneilla, jotka pyydystetään Pokémon Dream Radar-pelissä, on kaikilla hidden abilityt, eli kyvyt, jotka normaalisti saisi vain Pokémon Global Linkin Dream Worldin kautta.
 • Join Avenue on kauppakeskus, jonka saat rakennettua yhdessä muiden pelaajien kanssa langattoman yhteyden avulla. Kauppakeskuksesta voi ostaa uusia tavaroita, jotka ylläpitävät ystävyyttä tai edistävät esimerkiksi munien (egg) kuoriutumista.
 • Live Caster tekee paluun, mutta uudistettuna. Nyt sen kautta on mahdollista pelata minipelejä.
 • ----------

  HUH! Paljon on uutta tietoa! Lopuksi vielä tiedotus uudesta WiFi-latauksesta: nyt on mahdollista ladata _jälleen_ Victini Pokémon Black- tai White-peliin. Lataustapahtuma mainostaa Victini-elokuvia Euroopassa. Lataa itsellesi siis Victini vielä kun voit, jos et viime jouluna sitä vielä napannut:) Lataus loppuu 26. kesäkuuta 2012.


  Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

  This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

  Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.