Uutisarkisto


Kesäkuu 2011


9.6.2011
Uusi Pokémon-peli tulossa Nintendo 3DS-konsolille!

Kyllä vain! Vain hetki PokéDex 3D:n julkaisusta ilmoitettiin jo uudesta Pokémon-pelistä Nintendo 3DS-konsolille. Peli on jatkoa suositulle Pokémon Rumble- WiiWare-pelille, ja kantaa Japanissa nimeä Super Pokémon Scramble. Peli tulee toimimaan samalla mekaniikalla kuin edeltäjänsä, mutta nyt mukana ovat myös Black- ja White-pelien uutukaiset Pokémonit.

Peli julkaistaan Japanissa 28. heinäkuuta 2011.


8.6.2011
Nintendo Wii-konsolin seuraaja on paljastettu. Uusi komea konsoli kantaa nimeä Wii U.

Wii U sisältää itse pelikoneen sekä uudenlaisen ohjaimen, jossa on 6.2 tuuman kosketusnäyttö. Tämä näyttö toistaa pelin samalla lailla kuin se näkyy TV-ruudulla, ja mahdollistaa pelaamisen myös TV:n ollessa suljettuna. Näyttö voi toimia myös ikäänkuin "apuruutuna", jolloin itse peli näkyy TV-ruudulla ja ohjaimen ruudulla näkyy lisätoimintoja. Ohjaimella pelaaminen onnistuu käyttämällä kosketusnäyttöä, konkreettisia nappeja ja näppäimiä tai liikkumalla (ohjain sisältää tuntosensorit).

Wii U tarjoaa mahdollisuuden myös Internetissä surfailuun. Konsoli mahdollistaa hulppeat HD-grafiikat, mutta ohjaimessa grafiikat eivät yllä aivan samaan. Wii U:lla pystyy pelaamaan uusien pelien lisäksi kaikkia Nintendo Wiin pelejä - Gamecube-pelien toimivuudesta ei ole vielä varmuutta. Lisäksi on mahdollista käyttää kaikkia Wiin lisälaitteita, sekä Wii Remote-ohjainta uuden ohjaimen lisäksi.

Uusi Super Smash Bros.-peli on luvattu julkaista uudelle Wii U-konsolille, ja lisäksi myös Nintendo 3DS-konsolille. Nintendo Wii U julkaistaan vuonna 2012.

---------

Loppuun vielä muistutuksena kaikille Nintendo 3DS:n omistajille: eilen 7.6.2011 julkaistiin Nintendo 3DS:n eShopissa PokéDex 3D-peli, joten muistakaahan ladata se ja eikun keräilemään Pokémonien tietoja!


1.6.2011
Nintendo World Report on uutisoinut uudesta, ja ensimmäisestä, Pokémon-pelistä Nintendo 3DS-konsolille. Uusi peli ei varsinaisesti ole peli vaan erikoinen lisäosa, jonka saa ladattua ensi viikolla julkaistavasta eShop-toiminnosta Nintendo 3DS:llä - ja vieläpä ilmaiseksi. PokéDex 3D-nimeä kantava "peli" antaa sinun tarkastella Pokémonien tietoja Pokémon Black- ja White-pelien pohjalta, ja lisäksi näet Pokémonit upeina 3D-versioina. Nyt voit siis kantaa virallista PokéDexiä mukanasi missä ja milloin vain!

Pelin alussa sinun on mahdollista nähdä vain 16 Pokémonin tiedot, mutta niitä saa lisää skannaamalla QR-koodeja, käyttämällä StreetPassia (yhdistämällä oman 3DS-konsolisi jonkun toisen konsoliin) tai käyttämällä SpotPassia (lataamalla Wi-Fin kautta).

Tämä toiminto julkaistaan siis Nintendo 3DS:n eShop-sovelluksessa jo ensi viikolla, tarkalleen 7. kesäkuuta 2011 - niin Suomessa ja Euroopassa kuin muuallakin maailmassa.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.