Uutisarkisto


Kesäkuu 2010


28.6.2010
Tänään Japanissa nähty Oha Shuta-ohjelman jakso paljasti jälleen uutta tietoa Pokémon Black- ja White-peleistä. Jakso näytti videomateriaalia, joka paljasti peräti kahdeksan uutta Pokémonia. Lisäksi paljastettiin, että peleissä on mahdollista otella 2 VS 2-otteluiden lisäksi myös 3 VS 3-otteluita! Katso kuvakaappauksia alempaa.

 • Ensimmäisessä kuvassa näkyy 3 VS 3-ottelu sekä uusi Pokémon, Moguryu, joka on myyrä-Pokémon.
 • Toisessa kuvassa ylävasemmalla on toinen myyrä-Pokémon, Doryuuzu, joka on mahdollisesti Moguryun kehitysmuoto.
 • Toisen kuvan yläoikealla näkyvä sirkka-Pokémon on nimeltään Ononokusu.
 • Toisen kuvan alavasemmalla näkyvä sarkofagi-Pokémon on nimeltään Desukan.
 • Toisen kuvan alaoikealla oleva tarantula-Pokémon on nimeltään Denchura.
 • Kolmas kuva näyttää kolme Pokémonia, joiden nimet ovat vielä tuntemattomia.

 • 27.6.2010
  Tänään Japanissa nähty Pokémon Sunday -jakso paljasti tulevien Pokémon Black- ja White-uutuuspelien Japanin julkaisupäivän. Ne julkaistaan Japanissa 18. syyskuuta, joten Euroopan julkaisu venyy todennäköisesti ensi vuoden puolelle.

  Jakso näytti myös pientä videomateriaalia peleistä. Tämä materiaali paljasti uusia hahmoja: vaaleahiuksisen pojan (mahdollinen kilpailijasi?), tummanpuhuvan hahmon sekä silmälasipäisen naisen. Lisäksi jaksossa nähtiin kuvaa vuoristoradasta. Katso Pokémon Sundayn videomateriaalia alla olevasta videosta:

  VIDEO POISTETTU


  24.6.2010
  Lataa itsellesi harvinainen JIRACHI!

  Kyllä vain, pian se on mahdollista! Kaikilla Pokémon Diamond-, Pearl-, Platinum-, Heart Gold- ja Soul Silver-pelien omistajilla on mahdollisuus ladata harvinainen Jirachi Wi-Fi -yhteyden kautta aikavälillä 26. kesäkuuta - 16. heinäkuuta. Tämä Jirachi on legendaarisuutensa lisäksi harvinainen myös sillä tapaa, että se aukaisee Pokéwalkerissa uuden alueen: Night Sky's Edge -alueen.

  Parempi olisi siis muistaa - tämä on ainutkertainen tilaisuus :)


  12.6.2010
  Uusimman CoroCoro-lehden skannauksia on jälleen levinnyt ympäri Internetiä. Lehden sivujen skannaukset paljastavat yhtä jos toista uusista Pokémon Black- ja White-peleistä. Lehti julkaisi myös peräti seitsemän uutta Pokémonia! Tsekkaa uusi informaatio alempaa.

  CHIRAMII
  Chiramii on Normal-tyypin Chinchilla-Pokémon. Se on 0,4 metriä korkea ja painaa 5,8 kilogrammaa. Sen kyvyt ovat Cute Charm tai Technician. Chiramii osaa hyökkäyksen nimeltä Sweep Slap, joka antaa sen iskeä vastustajaan useita kertoja.
  MUNNA
  Munna on Psychic-tyypin Dream Eater-Pokémon. Se on 0,6 metriä korkea ja painaa 23,3 kilogrammaa. Sen kyvyt ovat Forewarn tai Synchronize. Munna osaa hyökkäyksen nimeltä Telekinesis, joka saa vastustajan leijumaan.
  GEAR
  Gear on Steel-tyypin Gear-Pokémon. Se on 0,3 metriä korkea ja painaa 21,0 kilogrammaa. Sen kyvyt ovat Plus tai Minus. Gear osaa hyökkäyksen nimeltä Gear Saucer, joka iskee vastustajaan useita kertoja.
  MAMEPATO
  Mamepato on Normal/Flying-tyypin Baby Pigeon-Pokémon. Se on 0,3 metriä korkea ja painaa 2,1 kilogrammaa. Sen kyvyt ovat Super Luck tai uusi Pigeon Heart, joka estää puolustuksen heikkenmistä.
  HIHIDARUMA
  Hihidaruma on Fire-tyypin Flaming-Pokémon. Se on 1,3 metriä korkea ja painaa 92,9 kilogrammaa. Sen kyky on uusi Encourage.
  SHIMAMA
  Shimama on Electric-tyypin Charged-Pokémon. Se on 0,8 metriä korkea ja painaa 29,8 kilogrammaa. Sen kyvyt ovat LightningRod tai Motor Drive. Shimama osaa hyökkäyksen nimeltä Wild Bolt, joka satuttaa niin vastustajaa kuin käyttäjäänsäkin.
  MEGUROKO
  Meguroko on Ground/Dark-tyypin Desert Crocodile-Pokémon. Se on 0,7 metriä korkea ja painaa 15,2 kilogrammaa. Sen kyvyt ovat Intimidate tai uusi Overconfident, joka kasvattaa käyttäjän hyökkäystä, kun tämä päihittää vastustajansa.

  Lisäksi CoroCoro paljasti seuraavia seikkoja:

 • Isshu-alueen professori on tällä kertaa nainen ja nimeltään Professor Dr. Araragi
 • Aiemmin julkaistujen legendaaristen Pokémonien tyypit on paljastettu:
 • RESHIRAM on Dragon/Fire-tyyppiä oleva White Yang-Pokémon. Se on 3,2 metriä korkea ja painaa 330 kilogrammaa. Sillä on uusi TurboBlaze-kyky.
 • ZEKROM on Dragon/Electric-tyyppiä oleva Black Yin-Pokémon. Se on 2,9 metriä korkea ja painaa 345 kilogrammaa. Sillä on uusi Terra Voltage-kyky.
 • Zoruan saa itselleen, kun lähettää peliin tapahtumasta ladatun Celebin. Zorua on tasolla 10.
 • Peli sisältää uuden ominaisuuden nimeltä C Gear. Tämä mahdollistaa pelaamisen useilla yhteystyypeillä. Lisätietoja odotellen.
 • GTS on siirretty Pokémon-keskuksien sisälle ja nyt ne sisältävät ominaisuuden nimeltä Random Wi-Fi Match. Tämä mahdollistaa sattumanvaraisten Pokémon-otteluiden käymisen pelaajien kesken ympäri maailmaa.

 • Kiitos Serebii ja Bulbapedia.


  Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

  This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

  Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.