Uutisarkisto


Kesäkuu 2009


27.6.2009


Uusia Pokémonejako!? Epätodennäköistä, mutta mahdollista.

Japanin virallinen Pokémonin 12. elokuvan sivusto on paljastanut joitain oheistuotteita liittyen elokuvaan. Yksi vaihtoehto on avaimenperät, joiden kuvat näet vasemmalla. Huomaa kuitenkin alanurkan kolme kysymysmerkkiä. Nämä ovat toistaiseksi piilotettuja ja siksi huhutaan, että ne sisältäisivät kolme uutta Pokémonia.

On kuitenkin erittäin todennäköistä, että niiden alta paljastuukin vanhoja tuttuja, kuten Arceus, Pichu ja Pikachu tai muita tuttuja Pokémoneja. Ehkäpä saamme tämän tietää sitten aikanaan :)


26.6.2009


Japanin virallinen Pokémon-sivu on vihdoin paljastanut Pokémon Heart Gold- ja Soul Silver-pelien julkaisupäivät!

Pelit julkaistaan Japanissa 12. syyskuuta 2009.

Euroopan, ja samalla siis myös Suomen, julkaisua saamme odottaa todennäköisesti ensi vuoteen :)


17.6.2009
Erikoinen kuvankaappaus on levinnyt ympäri Internetiä, joka paljastanee uusia Pokémon Mystery Dungeon -pelejä. Ne tulevat olemaan WiiWare-pelejä Wiille. Nimet ovat

すすめ!炎の冒検団 Susume! Honoo no Bouken-dan
いくぞ!嵐の冒険団 Ikuzo! Arashi no Bouken-dan
めざせ!光の冒険団 Mezase! Hikari no Bouken-dan


eli epävirallisesti englanniksi

Pokémon Mystery Dungeon:Keep Going! Blazing Adventure Squad
Pokémon Mystery Dungeon: Let's Go! Stormy Adventure Squad!
Pokémon Mystery Dungeon: Go For It! Light Adventure Squad.

Tämä ei kuitenkaan ole vielä 100% varmistettua, joten lisätietoja odotellessa...

Kiitos Serebii!

PÄIVITYS: Virallinen japanilainen Pokémon-sivu (CLICK) on todella julistanut pelien olemassaolon. Nyt vain lisätietoja odottelemaan...


16.6.2009
Uusimman CoroCoro -lehden skannaukset paljastavat myös muuta informaatiota aiempien lisäksi.

Kuten olemme huomanneet aiemmin, ainakin aloitus-Pokémonit pystyvät seuraamaan pelihahmoa pelissä. Nyt on todistettu se, että myös kaikkien muiden Pokémonien on mahdollista seurata kouluttajaa. Pokémon Yellow-pelin Pikachun tavoin voit myös tarkastella millä tuulella Pokémonisi on. Pokémonien on mahdollista myös napata mukaansa esineitä.

Skannaukset paljastavat myös kosketusnäytön tulevan suurempaan osaan. Nyt nimittäin sekä PokéDex että PC Box ovat siirtyneet kokonaan kosketusnäytölle, jolloin niiden käyttäminen on entistä sujuvampaa.

Johto-alueen kartta on myös paljastettu ja sen huomatavaan jatkuvan oikealle Kanto-alueelle. Uskotaan siis, että pelin juoni jatkuu myös sinne. Karttaan on myös ilmestynyt pari uutta aluetta ja rakennusta, joiden tarkoitusta ei vielä varmaksi tiedetä.

Lisää tietoa pelistä saamme ainakin ensi kuussa, kun uusi CoroCoro-lehti ilmestyy. Voi tosin olla mahdollista, että sitä aiemminkin saamme jotain uutta tietoa pelistä.


Kiitos Filb.de, Serebii ja PokéBeach!


11.6.2009
Uusimman CoroCoro -lehden skannaukset ovat paljastaneet uusia tietoja Pokémon Heart Gold- & Soul Silver -peleistä.

Ensiksi lienee parasta paljastaa uusien pelien pelikannet ja -pakkaukset. Pakkaukset ovat normaalia paksummat siitä syystä, että PokéWalkerin saa oston yhteydessä.

Lehti paljasti myös Kyogren löytyvän Heart Goldista ja Groudonin Soul Silveristä Elite 4:n peittoamisen jälkeen. Kun nämä molemmat Pokémonit löytyvät samalta pelikasetilta, myös Rayquaza on mahdollista napata.

Myös jonkinlaisesta Arceukseen liittyvästä pelitapahtumasta kerrotaan. Huhutaan, että kun Japanista ladattavan erikoisen elokuva-Arceuksen siirtää HG/SS-peleihin, se aukaisee uudenlaisen tapahtuman. Cynthia ilmestyy ja sinun on mahdollista napata Palkia, Dialga ja/tai Giratina.

Pelit tarjoavat tapahtuma-Pokémoneita kerrakseen, sillä myös eräänlaisesta Jirachi-tapahtumasta mainitaan. Jirachin voi ladata Japanissa Mystery Giftin avulla 19.6.-17.7. välisenä aikana. Kun tämän Jirachin siirtää HG/SS-peleihin, se avaa jonkinnäköisen tapahtuman.
Sama lehtileike mainitsee myös uuteen Melee! Pokémon Scramble! peliin olevan mahdollista ladata joitakin Pokémoneja japanilaisista McDonald'seista.


Kiitos Filb.de, Serebii ja PokéBeach!


7.6.2009
Uutta informaatiota liittyen Pokémon Heart Gold- ja Soul Silver -peleihin!

Pokémon Sundayn lähetys paljasti tänään uuden elementin liittyen HG/SS -peleihin: PokéWalkerin.

PokéWalker on eräänlainen askelmittari, jonka saa pelien mukana. Voit siirtää jonkin Pokémonisi PokéWalkeriin, jolloin se kasvattaa kokemustaan ja iloisuuttaan samalla kun kävelet. Kun askeleita on tarpeeksi kasassa, Pokémon voi kasvaa. PokéWalkerin yhteydestä on mahdollista löytää myös erilaisia esineitä.

Ei ole tietoa, tuleeko PokéWalker ilmestymään pelkästään Japanissa vai myös muualla maailmassa. Tästäkin saamme kyllä tiedon aikanaan :)


Kiitos Filb.de ja PokéBeach!


5.6.2009
Japanin virallinen Pokémon-sivu on ilmoittanut uudesta pelistä.

Peli on WiiWare-peli ja nimi on kutakuinkin Melee! Pokémon Scramble!. Japanissa pelin voi ladata 16. kesäkuuta ja se vie 1500 pistettä.

Pelissä on mahdollista taistella Ranch-tyyppisten Pokémonien kanssa käyttämällä Wii Remote-ohjainta ja mahdollisesti myös Nunchuckia. Pelin tärkeintä antia on Battle Royal, jossa ottelet suurta joukkoa Pokémoneja vastaan areenalla. Peli tuntuu sisältävän myös tarinamoodin, jonka päätteeksi otellaan legendaarista loppuvastusta vastaan. Kaikkiaan neljä pelaajaa voivat pelata peliä yhtäaikaa.

Katso videomateriaalia pelistä TÄSTÄ !

MM tuo lisätietoja jahka niitä ilmenee :)


3.6.2009
Amerikassa joka vuosi järjestettävillä E3-messuilla käsiteltiin paljon Nintendon pelejä. Yksi Pokémon-aiheinen pelikin nousi esille: Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of the Sky. Pelistä saimme tietoisuuteen julkaisuajankohdan sekä virallisen pelikannen (kuva alla). Peli julkaistaan siis Amerikassa tänä syksynä. Eurooppaan ja Suomeen peli rantautunee loppuvuodesta.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.