Uutisarkisto


Joulukuu 2017


23.12.2017


Pokémon GO järjestää loppuvuoden kunniaksi jouluisan tapahtuman. Joululakki-Pikachu kehitysmuotoineen tekee paluun, ja lisäksi jää-tyypin Pokémoneja ilmestyy useammin. Kauppaan on myös lisätty uusia tarjouksia.
Isoin yllätys lienee kuitenkin uudet Hoenn-lisäykset: nyt voit törmätä sellaisiin Pokémoneihin kuin Lotad, Lombre, Ludicolo, Carvanha, Sharpedo, Wailmer, Wailord Barboach, Whiscash, Corphish, Crawdaunt, Feebas, Milotic, Snorunt, Glalie, Spheal, Sealeao, Walrein, Relicanth ja Luvdisc!

Ylös, ulos ja GO-metsälle :) Sekä tietysti: Hyvää joulua kaikille!


14.12.2017
Saimme tänään yllättäen uutisia videon muodossa siitä, että Pokémon Crystal saapuu Goldin ja Silverin tavoin Nintendo 3DS-konsolin Virtual Console -palveluun. Peli julkaistaan 26. tammikuuta ja tulee heti kättelystä olemaan yhteensopiva Pokémon Bank-palvelun kanssa. Tsekkaa video alta:


11.12.2017
Tänään saimme pienen maistiaisen ensi kesänä ensi-iltansa Japanissa saavasta uudesta Pokémon-leffasta. Varhainen nimi elokuvalle on tällä hetkellä Pokémon The Movie 2018, ja traileri sisältää Ashin Pokémon, I Choose You!-elokuvan vermeissä. Animaatiotyyli on myös erilainen, sillä OLM:n tukena elokuvaa on ollut tekemässä WIT Studio. Kesää odotellen siis :)


6.12.2017
Kolmas sukupolvi saapuu vihdoin Pokémon GO-mobiilipeliin! Alla oleva traileri antaa jo hieman esimakua tulevasta. Ilmeisesti osa Pokémoneista lisätään peliin jo tämän viikon aikana, ja lisää vähitellen tulevina viikkoina. Pian juostaan jälleen uusien Pokémonien perässä!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.