Uutisarkisto


Joulukuu 2016


15.12.2016
Ensi kesän uudesta Pokémon-elokuvasta annettiin tänään pieni maistiainen japanilaisessa Oha Suta-televisiosarjassa. Elokuvasta paljastettiin juliste sekä pieni videopätkä. Elokuva tuntuu trailerin perusteella palaavan takaisin Ashin Pokémon-seikkailun alkuun, mikä lieneekin perua tämänvuotiselle Pokémonin 20-vuotisjuhlavuodelle. Elokuva saa ensi-iltansa Japanissa vuoden 2017 heinäkuussa.


12.12.2016
Pokémon Gold- ja Silver-peleistä tutut Pokémonit saapuvat POKÉMON GO-mobiilipeliin! Aluksi 2. sukupolven Pokémoneja alkaa ilmestymään munista ja ilmeisesti seuraavien kuukausien kuluessa niitä lisätään ajoittain lisää. Ohessa video päivityksestä:


8.12.2016
MAGEARNA on nyt tarjolla kaikille eurooppalaisille Pokémon Sun- ja Moon-pelien omistajille. Skannaa pelissä alla näkyvä QR-koodi, niin saat Magearnan Hauoli Cityssä sen jälkeen, kun olet läpäissyt pelin.


4.12.2016
Toivottavasti kaikki ovat nauttineet Pokémon Sun- ja/tai Moon-peleistään :) Itse ainakin olen!

Muistattehan, että nyt saa X-, Y-, Omega Ruby- ja Alpha Sapphire-peleihin ladattua Mystery Giftin kautta paitsi MELOETTAN Internetin välityksellä, niin myös GENESECTIN hakemalla BR-leluista koodin. Myös ARCEUKSEN missanneille annetaan uusi mahdollisuus koodilla ARCEUS2016.

Sellainen uusi uutinen tässä välissä on ilmaantunut, että EMPOLEON lisätään uutena hahmona Pokkén Tournament-pelin arcade-versioon. Wii U-peliin hahmon lisäämisestä ei ole kommentoitu, kuten ei aiempienkaan uusien hahmojen kohdalla.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.