Uutisarkisto


Joulukuu 2015


15.12.2015

Wii U-konsolillekin ensi vuonna tulevasta Pokkén Tournamentista irtosi tänään vähän uutta informaatiota. Yllä näemme japanilaisen pelin kansikuvan, sekä neljä uutta support-Pokémonia: Rotomin, Togekissin, Dragoniten ja Victinin. Niiden kyvyistä ei ole vielä tietoa. Japanissa tullaan julkaisemaan maaliskuussa 2016 kokonainen Wii U-bundle pelin ympärille, ja se sisältää paitsi konsolin ja pelin, niin myös Shadow Mewtwo-amiibokortin sekä kirjasen, joka käy läpi Pokémonien osaamia liikkeitä. Samaan aikaan tullaan julkaisemaan myös ohjain, joka mukailee arcade-halleissa käytettyä ohjainta Japanissa.


12.12.2015

Tämän kuun CoroCoro-lehti lupaili jymy-yllätystä, ja tänään levinneissä skannauksissa se näkyy: nimittäin VOLCANION, Kalosin viimeinen legendaarinen Pokémon, jonka olemassaolo on nyt virallistettu. Volcanion on Fire/Water-tyyppiä abilitynään Water Absorb. Volcanioninilla kerrotaan olevan rooli ensi kesän uudessa Pokémon-elokuvassa.


10.12.2015
Uusi Pokkén Tournament-pelin pelattava Pokémon on paljastettu! Se on SCEPTILE, ja yhdessä Sceptilen kanssa tulevat Farfetch'd ja Electrode support-Pokémoneina. Ohessa Sceptilen esittelyvideo. Sceptile tulee pelattavaksi Japanin pelihalleihin 16. joulukuuta, ja on varmasti myös osa ensi vuonna tulevaa Wii U-peliversiota.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.