Uutisarkisto


Joulukuu 2013


18.12.2013
Tämänpäiväisessä Nintendo Directissa sivuttiin pikaisesti viikon päästä julkaistavaa Pokémon Bank-toimintoa, ja siinä kerrottiin myös ainutlaatuisesta mahdollisuudesta saada harvinainen Pokémon kokoelmaansa! Kaikki ne, jotka käyttävät Pokémon Bankia ennen syyskuuta 2014, saavat lahjaksi legendaarisen CELEBI-Pokémonin.

Tämä kyseinen Celebi on tasolla 10 ja se osaa hyökkäykset Recover, Heal Bell, Safeguard sekä Hold Back, joka on False Swipen kaltainen uusi hyökkäys. Se on ladattavissa Pokémon Bankin päävalikosta "Pokémon Link"-napin alta, kunhan koko homma julkaistaan:) Pokémon Bankin virallinen julkaisupäivähän on 27. joulukuuta, eli reilun viikon päästä!


14.12.2013
Pahoittelut, että uutiset ovat jääneet pitkäksi aikaa päivittämättä, mutta totta puhuen olen vain ollut niin kiireinen ja laiska! Eikä oikeastaan Pokémonin saralla ole tapahtunut mitään kummoista... paitsi ehkä nyt!

Ensi vuoden kesällä Japanissa ensi-iltansa saavasta uudesta Pokémon-leffasta on julkaistu tietoa. Tämä elokuva on kaikkiaan jo 17. Pokémon-elokuva ja kantaa ainakin tässä vaiheessa nimeä Cocoon of Destruction. Elokuva tulee sisältämään paitsi Xerneas- ja Yveltal-Pokémonit, niin ilmeisesti myös liudan Mega-evoluutioita. Elokuvan ohella julkaistaan myös uusi Pikachu-lyhytelokuva, joka kantaa nimeä Pikachu, What Kind of Key is This?. Tämä lyhytelokuva sisältää Pikachun ja tämän Kalos-ystävien seikkailuja Klefkin kanssa.

Ohessa vielä pikainen traileri leffasta:

Muistutetaan vielä, että parin viikon päästä julkaistaan vihdoin ja viimein Pokémon Bank, jonka avulla voidaan siis B/W/B2/W2 -peleistä siirtää Pokémoneja uusiin X- ja Y-peleihin, ja toki myös varastoida Pokémoneja noin yleisestikin jopa 3000 Pokémonin verran! Oheinen video antaa hieman lisätietoa siitä, miten kyseinen toiminto tulee toimimaan:

VIDEO POISTETTU

P.S: Pokémon X- ja Y-pelien omistajille tiedoksi, että Nintendo 3DS:n eShopiin lisättiin uusi päivitys peleihin, jonka voi ladata ilmaiseksi. Se kannattaa, jotta peli rullaa mahdollisimman sujuvasti!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.