Uutisarkisto


Joulukuu 2011


27.12.2011
Tässä uutisessa käydään läpi kaikki joulukuun aikana julkaistut tärkeät asiat liittyen Pokémoniin. Sivujen ylläpitäjän Munchyn poissaolon takia uutisia ei voitu välittää aikaisemmin, joten katsotaan, saadaanko kaikki mahtumaan yhteen julkaisuun :)

Ensin Pokémon Global Link -asiaa. Pokémon Black- ja White-pelien omistajilla on mahdollisuus ladata pelin C-Geariin uusi tausta. Tämä on talvinen Deerling-tausta, joka on saman tyylinen kuin aikaisempina kuukausina julkaistut kevät-, kesä- ja syksy-versiotkin. Taustan voi ladata Promotions-linkin takaa salasanalla B8XME69W. Taustan voi ladata 11. tammikuuta asti. Myös Victini-tausta on pian saatavilla.
Lisäksi eurooppalaisten on mahdollista ladata uusi musikaali peleihinsä. Musikaali on nimeltään Carnival Pokémon ja sen saa ladattua salasanalla EUPGLMUSICAL11. Lataus on voimassa 29. helmikuuta asti.
Vähän aikaa sitten Global Link tarjosi faneille mahdollisuuden äänestää Pokémonia, joka myöhemmin tarjottaisiin ladattavaksi peleihin. Äänestyksen voitti Arceus, ja näin ollen tämä Pokémon tullaan tarjoamaan jossakin lataustapahtumassa ensi vuoden alkupuolella.

Ensi vuonna ilmestyvästä uudesta Pokémon-leffasta on saatu vihdoin ja viimein vähän lisätietoa! Elokuvan alustava nimi on Kyurem VS The Sacred Swordsmen ja suuressa roolissa tulevat olemaan ainakin Cobalion, Terrakion, Virizion ja Kyurem. Elokuva saa ensi-iltansa Japanissa 14. heinäkuuta 2012.

Täysin uudenlainen Pokémon-peli julkaistaan Japanissa ensi keväälle Nintendo DS-konsolille. Peli on nimeltään Pokémon + Nobunaga's Ambition, ja se vaikuttaisi olevan strateginen roolipeli. Tarkkoja tietoja pelin sisällöstä ei vielä juurikaan ole, mutta pelaajalla on ainakin mahdollisuus valita tyttö- tai poikahahmo ja aloitus-Pokémon on Eevee. Peli sisältää myös muita hahmoja, joiden parina on Pokémon. Lisätietoja odotellessa.

PokéPark 2: Wonder Beyond-peli Nintendo Wiille julkaistaan Euroopassa, eli myös Suomessa, ensi vuoden maaliskuussa. Tarkkaa päivämäärää ei ole vielä tiedossa. Muistuttaisin vielä, että Super Pokémon Rumble-peli julkaistiin Euroopassa, ja siten myös Suomessa, joulukuun alkupuolella. Kaikki Nintendo 3DS:n omistajat siis kipinkapin kauppaan se ostamaan, ellette omista sitä vielä!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.