Uutisarkisto


Joulukuu 2010


27.12.2010

Virallinen Pokémon Black- & White -sivusto päivittyi tänään uusilla Unova-alueen Pokémonien, henkilöiden, alueiden ja hyökkäysten englanninkielisillä nimillä. Lisäksi pelien julkaisupäivä Yhdysvalloissa paljastettiin. Se on 6. maaliskuuta 2011.

Muutamien Pokémonien englanninkielisiä nimiäkin paljastettiin:

 • Mamepato on nyt Pidove.
 • Meguroko on nyt Sandile.
 • Hihidaruma on nyt Darmanitan.
 • Gigaiasu on nyt Gigalith.
 • Gear on nyt Klink.
 • Shimama on nyt Blitzle.
 • Chillarmy on nyt Minccino.
 • Munna pitää japanilaisen nimensä.
 • Lisäksi Black City ja White Forest pitävät japanilaiset nimensä. Kyvyistä Encourage on nyt Sheer Force, Pidgeon Heart on nyt Big Pecks ja Overconfidence on nyt Moxie. Professori Araragi tunnetaan nyt nimellä Professor Juniper ja Hiun City on puolestaan Castelia City.

  Katso alhaalta vielä traileri tulevista peleistä:


  25.12.2010

  Englanninkielisiä Pokémon Black- ja White-pelien pelilaatikoita alkaa vähitellen jo ilmestymään, ja huhutaan, että pelit julkaistaan Yhdysvalloissa ensi huhtikuussa. Tätä ei kuitenkaan ole vielä vahvistettu. Pelilaatikot ovat kuitenkin antaneet meille kolmen "elementtiapinan" englanninkieliset nimet. Grass-tyypin Yanappu on Pansage, Fire-tyypin Baoppu on Pansear ja Water-tyypin Hiyappu on Panpour. Nämä nimet eivät ole täysin vahvistettuja, mutta ne ovat mitä todennäköisimmin totta.

  Loppuun vielä elokuva-asiaa. Kaikkiaan neljästoista Pokémon-leffa, Victini and the Black Hero, saa ensi-iltansa Japanissa 16. heinäkuuta 2011. Lisäksi kolmastoista Pokémon-leffa, Zoroark: Master of Illusions julkaistaan englanninkielisenä Yhdysvalloissa 5. helmikuuta 2011.


  7.12.2010

  Pokémon.com on tänään julkaissut uusia "englannoksia" Pokémon Black- ja White-pelien Pokémoneista ja hyökkäyksistä! Zorua ja Zoroark pitävät nimensä myös englannin kielellä. Zorua on Tricky Fox Pokémon ja Zoroark puolestaan Illusion Fox Pokémon. Lisäksi aiemmin Claw Sharpenina tunnettu hyökkäys on nyt Hone Claws, ja Trickery on nyt Foul Play.

  Aiemmassa uutisessa Isshu-alueen nimi oli väärin. Se ei suinkaan ole Unovia, vaan Unova.
  Lisäksi unohdin mainita, että myös Reshiram ja Zekrom pitävät englanninkieliset nimensä, kuten tuli todistettua jo ennen pelien julkaisua. Reshiram on Vast White Pokémon kykynään Turboblaze. Zekrom on puolestaan Deep Black Pokémon kykynään Teravolt.


  3.12.2010
  Ensi vuoden puolella Japanissa ensi-iltansa saavasta, kaikkiaan neljännestätoista, Pokémon-leffasta on julkaistu uusi traileri. Traileri paljastaa leffassa mahdollisesti esiintyvän legendaariset Victini- ja Zekrom-Pokémonit. Elokuvan nimi on karkeasti japanista englanniksi käännettynä Victini and the Black Hero. Katso traileri alta:

  VIDEO POISTETTU


  Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

  This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

  Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.