Uutisarkisto


Joulukuu 2009


13.12.2009

Pokémon Heart Gold- ja Soul Silver-pelien julkaisuajankohta näkyy lähenevän. Nintendo Korea on ilmoittanut pelien julkaisuajankohdaksi 4. helmikuuta 2010. Amazon on puolestaan julkaissut pelien kansikuvat sivullaan ja ilmoittanut Yhdysvaltojen julkaisuajankohdaksi 14. maaliskuuta 2010.

Korean julkaisuajankohta on jo melko varma, mutta Yhdysvaltojen päivämäärä voi muuttua. Euroopan julkaisuaika ei ole vielä tiedossa, mutta eiköhän pelit Suomeen rantautune vielä ensi vuoden kevään aikana.


11.12.2009
Pokémonin ensi vuonna Japanissa ensi-iltansa saavan 13. elokuvan nimi on julkaistu ja myös pieni trailerinpätkä on näytetty. Elokuvan nimi on karkeasti englanniksi käännettynä Pocket Monsters: Phantom Champion Z (幻影の覇者Z) ja se saa ensi-iltansa Japanissa ensi kesänä 10. heinäkuuta.

Elokuva sisältää Johto-alueen legendaarisia Pokémoneja - trailerin perusteella ainakin Raikoun, Entein ja Suicunen ja myös Celebin. Todennäköisesti myös Lugia ja Ho-oh ovat elokuvassa aiemman esimakutrailerin perusteella.

Kiitos Serebii ja Filb.de.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.