Uutisarkisto


Joulukuu 2008


12.12.2008
Aiemmin uutisoitu "uusi Pokémon" on nyt paljastettu... Eikä se kovin uusi olekaan. Kysymysmerkin takana osoittautuikin olevan Pichu, mutta erikoinen sellainen. Tällainen Pichu on sukupuoleltaan naaras ja sen toinen korva on erikoisen näköinen. Tämä tarkoittanee tulevaisuudessa uusia sukupuolimerkkejä Pokémoneissa, mahdollisesti myös animessa.

Kahdennentoista Pokémon-leffan nimi on vahvistettu (uutisoitu aiemmin), ja elokuvan kerrotaan päättävän D/P-trilogian ja kertovan miksi Dialga ja Palkia taistelevat keskenään ja kuinka Giratina liittyy asiaan.

Kiitos Serebii.


11.12.2008
Tämä uutisjuttu sisältää pari pienempää juttua, liittyen kaikki kuitenkin uusimman, japanilaisen CoroCoro-lehden sisältöön.

Aiemmin uutisoitu "uusi Pokémon" on vieressä näkyvän kuvankaappauksen mukaan ihan tavallinen Pichu. Tämä EI kuitenkaan ole vielä 100% varmaa, ja se voi osoittautua myös täysin uudeksi Pokémoniksi. Kahdennentoista Pokémon-leffan ohjaajan mukaan tämä, vielä toistaiseksi salainen Pokémon, on tyypiltään sähkö ja se pelastaa maailman. Pichu sopisi kuvaan mainiosti, mutta saapa nähdä sitten :)

Lehden mukaan uusimman, eli kaikkiaan kahdennentoista Pokémon-leffan nimi on kutakuinkin englanniksi käännettynä Toward Conquering the Emptiness of Time Space (useat eri lähteet ovat kääntäneet nimen eri tavoin). Suomeksi nimi olisi siis kutakuinkin Aika tilan tyhjyyden valloittamista kohti. Nimi on vielä todella epäselvä ja voi mahdollisesti muuttua tulevaisuudessa.

Lehti paljastaa myös seuraavan numeron sisältävän tietoa uudesta Pokémon Mystery Dungeon-pelistä. Tämä suosittu pelisarja näkyy siis saavan jatkoa :)

Kiitos Serebii ja PokéBeach.


9.12.2008
Pokémon Platinum-pelin Amerikan julkaisupäivä on tiedossa.

Circuit Cityn mukaan Pokémon Platinum julkaistaan Pohjois-Amerikassa 22. maaliskuuta 2009.

Pokémon Platinum on siis Pokémon Diamond ja Pearl -pelien kolmas osa, ja se julkaistaa Nintendo DS-konsolille.

Pelin sisällöstäkin kerrotaan ja paljastetaan virallisia englantilaisia nimiä. Team Galacticin Pluto on täten Charon, salapoliisi Handsome on taasen Looker ja Torn World on Distortion World.

Eurooppaan peli saapunee ensi vuoden kesän läheisyydessä. Odotellaan siitä lisätietoja :)

Kiitos Serebii ja PokéBeach.


4.12.2008
Japanissa on pyörinyt traileri uusimmasta, kaikkiaan kahdennestatoista Pokémon-leffasta.

Leffasta ei vielä paljoa tiedetä, mutta jotakin sentään. Elokuva sisältää ainakin Dialgan, Palkian sekä Giratinan. Huhutaan, että myös legendaarinen Arceus olisi mukana, mutta sitä ei ole ainakaan vielä todistettu.

Elokuva saanee ensi-iltansa Japanissa ensi kesänä, joten siihen on vielä aikaa. Ennen sitä leffasta kuitenkin leviää varmasti juttua jos toistakin. Uusimmassa trailerissakin esiintyi kohta, jossa Pikachu seisoo mahdollisen uuden Pokémonin vieressä - se on tosin peitetty, vielä toistaiseksi, kysymysmerkillä.

MM uutisoi aiheesta kun uutta juttua pulpahtaa esille :)


Kiitos Serebii.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.