Uutisarkisto


Huhtikuu 2019


11.4.2019
Japanilainen TV-ohjelma Oha Suta tarjosi meille tänään uuden maistiaisen kesällä Japanissa ensi-iltansa saavasta Mewtwo Strikes Back EVOLUTION-leffasta. Oheinen traileri näyttää uusia kohtauksia elokuvasta, sekä Mewtwon uudistetun haarniskan.

VIDEO POISTETTU

...ja elokuvista puheen ollen: ensi kuussa ensi-iltaan tulevan Detective Pikachu-elokuvan promootiot jatkuvat, kun pääosaa näyttelevä Ryan Reynolds jakoi oheisen "casting"-videon YouTubessa. Videolla esiintyy lukuisia Pokémoneja, jotka tulevat esiintymään leffassa.


 


3.4.2019


Tämä meinasi jo arjen kiireiden keskellä kokonaan unohtua, mutta Munchlax Mania vietti syntympäiviään muutama päivä sitten, tarkalleen aprillipäivänä 1.4. Ikää tällä sivustolla on jo kaikkiaan 12 vuotta, joten kovasti kohti teini-ikää tässä jo kuljetaan. Kiitos vain kaikille, jotka jaksaa täällä edelleen vierailla ja olla matkalla mukana:)
 


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.