Uutisarkisto


Huhtikuu 2018


9.4.2018
Tänäaamuinen japanilaisen viihdeohjelma Oha Sutan jakso paljasti vihdoin ja viimein myyttisen ZERAORA-Pokémonin olemassaolon. Tämä Electric-tyypin Pokémon on tällä hetkellä tiedettävästi seitsemännen sukupolven viimeinen Pokémon. Zeraoran on määrä esiintyä myös kesällä Japanissa ensi-iltansa saavassa uudessa Pokémon-elokuvassa. Tsekkaa videot alta:
6.4.2018
Reissulta palattu!Aivan ensimmäiseksi muistutan reissuni aikana käynnistyneestä Pokémon GO-tapahtumasta, jossa professori Willow tahtoo sinun tekevän erinäisiä tutkimustehtäviä liittyen projektiinsa. Nämä sisältävät esimerkiksi Pokémonien pyydystämistä ja kehittämistä. Kun tehtäviä suorittaa tarpeeksi pitkälle, on mahdollista kohdata legendaarinen MEW!

----------Huhtikuun 1. päivä juhlittiin myös Munchlax Manian syntymäpäiviä! Viime vuonna sivusto täytti pyöreät 10 vuotta, joten tänä vuonna sivusto täyttää jo 11 vuotta! Jee! :)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.