Uutisarkisto


Huhtikuu 2016


29.4.2016


Nyt sinulla on mahdollisuus saada itsellesi legendaarinen ZYGARDE Pokémon X-, Y-, Omega Ruby- ja/tai Alpha Sapphire-peliin ilman suurta vaivaa! Nintendo Networkin kautta, eli Internet-yhteyden avulla, voit saada Zygarden peliisi tuosta noin vain. Tämän tilaisuuden päättymisaika ei ole vielä tiedossa, mutta hanki itsellesi Zygarde heti kun voit:)


13.4.2016

Uusin CoroCoro-lehti ei meille paljoa paljastanut, mutta ensi kuun numerosta lähtien luvattiin tuovan runsaasti uutta Pokémon Sun- ja Moon-informaatiota! Sitä odotellessa siis! Tämän kuun numero kuitenkin tarjosi meille pienen uutisen liittyen uuteen Pokémoniin Magearnaan - sen tyypin paljastettiin olevan Steel / Fairy.


8.4.2016


Nyt sinulla on mahdollisuus saada itsellesi legendaarinen HOOPA, jos se on aikaisemmin jäänyt saamatta! Syöttämällä koodin HOOPA2016 Pokémon X-, Y-, Omega Ruby- ja/tai Alpha Sapphire-peliin saat Hoopan itsellesi tuosta noin vain:) Koodi syötetään Mystery Gift-toiminnolla "Get with code"-napin alta. Hoopan voi ladata itselleen aina 30. huhtikuuta asti.


3.4.2016
Nyt ollaan muutama päivä myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan: Munchlax Mania vietti syntymäpäiviään pari päivää sitten, nimittäin aprillipäivänä eli 1.4.! Vuosia tuli täyteen jo yhdeksän - ensi vuonna juhlitaan siis jo pyöreitä vuosia! Niin se aika vaan vierii:) Elämä on ollut aika hektistä erityisesti tällä hetkellä, joten siksi päivittely on ollut ehkä vähän hiljaisempaa, mutta takaraivossa tämä sivu on ja pysyy ja ilmestyn aina välillä tuomaan tänne vähän eloa!

Lähiaikoina on huhuiltu Pokémon GO:sta ja siitä, kuinka peliä testaillaan parhaillaan Japanissa. Jonkin verran uutta tietoa ja materiaalia on ilmaantunut, muun muassa alla näkyvää videomateriaalia:

Muistutettakoon myös vielä siitä, että nyt saa legendaarisen JIRACHIN ladattua kuudennen sukupolven peleihin:)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.