Uutisarkisto


Huhtikuu 2014


14.4.2014
Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia Pokémon X- tai Y-peliisi ELECTABUZZ tai MAGMAR, jotka pitävät hallussaan niiden kehittämiseen tarkoitettuja esineitä!

Kun vierailet missä tahansa GameStop- tai TOYS'R'US -myymälässä, voit kysyä myymälästä koodia, jonka syötät peliisi ja tadaa: hallussasi on joko Electabuzz tai Magmar, joka pitää hallussaan Electirizer-esinettä (Electabuzz) tai Magmarizer-esinettä (Magmar). Kyseinen tapahtuma on käynnissä useamman kuukauden ajan, aina tästä päivästä (14.4.2014) syyskuun loppuun asti (30.9.2014)!

Lue ohjeet sekä lisätietoa Nintendo Suomen sivuilta!


9.4.2014
Viimeöinen (Suomen aikaa) Super Smash Bros. Direct paljasti runsaasti uutta tietoa tulevista peleistä, joissa siis Pokémonkin on tunnetusti erittäin suuressa osassa. Peleistä paljastettiin paljon uutta tietoa esimerkiksi esineistä, kentistä sekä hahmoista, mutta myös pelimoodeista, langattomasta pelaamisesta sekä pelien julkaisusta. Näillä näkymin 3DS-versio pelistä julkaistaan kesällä 2014, kun Wii U-versio venyy talveen 2014.

Suosittelen katsomaan Directin TÄÄLTÄ, jos kiinnostaa etkä ole sitä vielä nähnyt.

Pokémonin saralla tulevat Smash Bros.-pelit sisältävät paljon kivoja juttuja!

CHARIZARD tekee paluun Super Smash Bros. Brawl-pelistä, tosin tällä kertaa yksinään ja ilman Pokémon Trainerin ohjausta. Myös Mega Charizard X on osana peliä, tosin vielä on epävarmaa, että missä määrin.

GRENINJA on uusi tulokas Smash Bros-hahmovalikoimaan, ja hyödyntää hienosti vesi-tyypin hyökkäyksiä mainostaen samalla uusinta, kuudennetta Pokémon-sukupolvea.

Katso Pokémonien esittelytraileri alta:

Peleissä myös vahvistettiin esiintyvän Mega Lucario, joka on ilmeisesti osa Lucarion hyökkäysjakaumaa. Vielä on epäselvää, missä määrin tämä mega-evoluutio ilmenee.

Pokémon-aiheisista kentistä aikaisemmin on jo julkaistu 3DS-versiolle Lumiose Cityn Prism Tower, ja ylläolevassa trailerissa esiintyy uusi Pokémon League kenttä.

Esineistä uutuutena on Master Ball, jonka sisältä paljastuu Poké Ballin tavoin Pokémon, tosin tällä kertaa joku harvinaisempi tai legendaarisempi yksilö. Vahvistettuja Poké Ball- ja Master Ball -Pokémoneja ovat ainakin:

Palkia, Xerneas, Darkrai, Arceus, Meowth, Electrode, Dedenne, Eevee, Bellossom, Staryu, Metagross, Keldeo, Meloetta, Snorlax, Fennekin, Chespin, Gogoat, Entei, Deoxys, Kyurem ja Victini.

Pelit alkavat näyttää ainakin webmasteri-Munchyn silmissä huikean hienoilta!!


1.4.2014
Mukavaa aprillipäivää kaikille, toivottavasti ketään ei jekutettu liian pahasti...

On taas se aika vuodesta, kun Munchlax Mania juhlii SYNTTÄREITÄÄN! Aina hassusti näin aprillipäivänä saapi vakuuttaa, että toden totta, nyt on Munchlax Manian juhlapäivä. Tänä vuonna sivusto täyttää jo huikeat seitsemän (7) vuotta, jos vuosia lasketaan niin sanotusta "uudelleensyntymästä" lähtien. Todellisuudessahan MM oli pystyssä jo muutaman vuoden tuota pidempään:)

Hieno on saavutus, pian lähennellään jo täyttä kymmentä! Toivoa sopii, että sinne asti päästään:) Kiitoksia vaan kävijöille vuosista, ja eiköhän porskutella samaan malliin eteenpäin!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.