Uutisarkisto


Huhtikuu 2013


18.4.2013
Kesällä Japanissa ensi-iltansa saavasta 16. Pokémon-leffasta, ExtremeSpeed Genesect: Mewtwo Awakens, on julkaistu uusi traileri. Trailerissa näytetään loppua kohden Mewtwon muuntautuminen uuteen muotoonsa (kyllä, "Newtwo" on nyt todistettu olevan Mewtwon uusi forme sen sijaan, että olisikin täysin uusi Pokémon). Muotoa on kutsuttu nyt virallisesti nimellä Awakened Mewtwo.

Trailerin lisäksi Japanin virallinen Pokémon-elokuvasivu päivitettiin uusilla yksityiskohdilla, joista tärkeimpiä lienee elokuvan tarina. Ilmeisesti se kuuluu jotenkin näin: Genesectit ovat palanneet kotiin vain huomatakseen sen olevan täysin muuttunut, ja paikalla vallitsevan vain lumimyrskyjä. Niinpä ne päättävät matkata New Tork Cityyn löytääkseen uuden kodin. Genesectit aiheuttavat kaupungissa tuhoa, jolloin Mewtwo saapuu paikalle ja toteaa ymmärtävän Genesectejä. Ne ovat ihmisten luomia Pokémoneja, kuten Mewtwo itsekin on. Ash lupaa viedä Genesectit takaisin kotiin, mutta Red Genesect ja Mewtwo päätyvät taistelemaan. Mikä onkaan lopputulos?

Tsekkaa uusi traileri alta:


11.4.2013
Vihdoinkin saamme Suomessa mahdollisuuden ladata legendaarisen Meloetta-Pokémonin! Meloettan voi ladata Pokémon Black-, White-, Black 2- ja White 2 -peleihin. Tapahtuma on käynnissä 12.4. - 19.4. välisenä aikana, arkipäivisin kello 8-16 Amo Oyn toimistolla Vantaalla. Perinteisistä lataustapahtumista poiketen Amo Oy tarjoaa nyt mahdollisuuden myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuville Pokémon-faneille saada Meloetta pelikasetteihinsa. Tämä onnistuu lähettämällä pelikasetti postissa Amon toimistoon, jotka Meloettan ladattuaan lähettävät pelikasetit takaisin.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy Nintendon sivuilta, ohessa linkki: KLIKKAA TÄSTÄ


11.4.2013


Pokémon Black 2- ja White 2-pelien omistajille tarjotaan jälleen uutta Pokémon Global Link -latausta. Tällä kertaa on mahdollisuus ladata PokéDexiin uusi tausta, joka mukailee pelien vastustajan, Hughin, tyyliä. Taustan voi ladata Promotions-linkin takaa vastaamalla kysymykseen oikein. Oikea vastaus on Purrloin. Lataus on voimassa 9. toukokuuta asti.


7.4.2013


Tämänaamuinen Pokémon Smash, japanilainen TV-ohjelma, paljasti jaksossaan uuden Pokémonin, jonka kuva löytyy vierestä. Myöhemmin myös englanninkielinen virallinen Pokémon-sivu päivitti sivunsa paljastamalla tämän uuden Pokémonin. Pokémonin sanotaan olevan uusi, mutta sen vihjaillaan myös olevan kytköksissä jo ensimmäiseltä sukupolvelta tuttuun Mewtwo-Pokémoniin - onhan se melko selvää jo Pokémonin ulkonäköäkin tarkastellessa. Vielä ei tosin ole täysin varmaa, onko tämä "uusi Pokémon" pelkkä uusi muoto (forme) Mewtwolle, vai luokitellaanko se kokonaan omaksi lajikseen ("Mewthree").


Alla Pokémon X- ja Y -pelien videomateriaalia, jossa pääosassa tämä uusi Pokémon:
(p.s. huhuja tästä uudesta Mewtwon muodosta levisi jo alkuviikosta, kun sellainen näkyi esiintyvän jonkinlaisissa elokuvatuotteissa ja -julisteissa. Nämä kuitenkin olivat tosiaan vain huhuja, joten enpä tohtinut niistä uutisoida - ennen kuin nyt, kun asia vahvistettiin).


1.4.2013
HYVÄÄ APRILLIPÄIVÄÄ KAIKILLE!
p.s. älkää uskoko juuri mitään tänään! Terveisin vainoharhainen Munchy ;_;

Mutta onhan minulla tänään ihan kunnollistakin uutisoitavaa, ja tämä ei missään tapauksessa ole valetta tai mikään huijaus, vaan aivan totista totta! Munchlax Manialla on tänään syntymäpäivä! Sivu täyttää virallisesti 6 (kuusi) vuotta! Paljon onnea minä, me ja meidän joukkue!

Alunperinhän MM julkaistiin vuonna 2005, mutta kahta ensimmäistä vuotta ei oikein voi laskea mukaan, kun se oli sellaista on-offia, että oksat pois. Näin ollen vuosia lasketaan 1.4.2007 alkaen. Tyhmää kyllä, että synttärit sattuu aprillipäivälle - aina joutuu samat asiat selittämään...


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.