Uutisarkisto


Huhtikuu 2011


25.4.2011
Pahoittelen uutisen viivästymistä.

Dengeki Nintendo -lehti Japanissa on ilmoittanut, että paljastaa ensi kuun numerossaan (ilmestyy loppukuusta) infoa uudesta Pokémon-pelistä. Ei ole tietoa, tuleeko peli olemaan jatkoa pääpelisarjalle vai jokin sivupeli Mystery Dungeonin ja Rangerin tapaan. On myös mahdollista, että peli tulee olemaan pitkään huhuttu Wii- tai 3DS-peli. Vain aika näyttää!


16.4.2011
Kaksi viikkoa hurahtanut, ja muutamia Pokémon-uutisia on kuin onkin ilmennyt.

Ensimmäisenä tiedotettakoon, että tälläkin hetkellä käynnissä oleva Liberty Passin Wi-Fi-lataustapahtuma loppuukin vasta 27. huhtikuuta aikaisemman 22. päivän sijaan. Vielä on siis rutkasti aikaa ladata Pokémon Black- tai White-peliin kyseinen passi, jonka avulla on mahdollista pyydystää harvinainen Victini. Kannattaa siis ladata se, ennen kuin on liian myöhäistä!

Pelien omistajille vielä sellainenkin hyödyllinen tieto, että kauan odotettu POKÉMON GLOBAL LINK on vihdoin auennut kaikilla mantereilla. Tämä mahdollistaa B/W-peleille uusia ulottuvuuksia Internetin ihmeellisessä maailmassa - voit esimerkiksi seikkailla Pokémonillasi Dream Worldissa tai saada käsiisi erilaisia C-Gear-taustakuvia! Rekisteröidy ja liitä pelisi Global Linkiin heti!

Kesällä Japanissa ensi-iltansa saavista kahdesta uudesta Pokémon-leffasta, Victini and the Dark Hero: Zekrom ja Victini and the White Hero: Reshiram -leffoista, on ilmestynyt uusi traileri, joka paljastaa, että sekä Zekrom että Reshiram pystyvät kommunikoimaan ihmisten kanssa.


1.4.2011
Hauskaa aprillipäivää kaikille!!

...vaan missä on jekku tai jäynä? Ei missään, sillä tämä uutinen on täysin oikea ja totuudenmukainen. Munchlax Manialla on tänään nimittäin juhlat! MM täyttää tänään virallisesti 4 vuotta. Huh, kun aika rientää nopeasti!

Munchlax Mania perustettiin alunperin jo vuonna 2005, mutta pienen on-offailun jälkeen sivu syntyi virallisesti vuoden 2007 huhtikuussa, ja on siitä lähtien rullaillut enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Tästä reippaasti kohti viidettä vuotta, joka olisikin jo merkkipaalu itsessään :)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.