Uutisarkisto


Huhtikuu 2010


24.4.2010
Mitäs tässä viimeisen viikon aikana onkaan paljastunut? Tässäpä yhteenveto viimeisimmistä Pokémon-uutisista!

Muutama viikko sitten ilmestynyt huhtikuun CoroCoro-lehti paljasti Pokémon Black- ja White-pelien kuvakaappauksien lisäksi infoa erikoisesta Celebi-latauksesta. Japanissa kesällä ensi-iltansa saavan kaikkiaan 13. Pokémon-leffan yhteydessä on mahdollista ladata harvinainen Celebi-Pokémon. Kun tämän Celebin siirtää Heart Gold- tai Soul Silver-peliin, käynnistää se erikoisen tapahtuman.
Legendaaristen koirien (Raikou, Entei & Suicune) shiny-versiot on myös mahdollista ladata elokuvan yhteydessä, kun liput tilaa etukäteen.

Nämä legendaariset koirat tulevat käynnistämään jotain tulevissa Pokémon Black- ja White-peleissä, kun ne siirretään niihin. Mutta mitä? Se on vielä pimennossa. Tämä tieto kuitenkin vahvistaa sen, että uudet Black- ja White-pelit voidaan yhdistää nykyisiin Diamond-, Pearl-, Platinum-, Heart Gold- ja Soul Silver-peleihin.

Muistakaahan tsekata Pokémon Black- ja White-pelin virallinen sivu: CLICK! Se sisältää paljon hyvälaatuisia kuvia peleistä. Katso myös alla oleva video, jossa on videokuvaa pelimaailmasta.

VIDEO POISTETTU

Mainittakoon vielä, että PokéPark Wii: Pikachu's Great Adventure!-peli Nintendo Wiille julkaistaan mahdollisesti myös Japanin ulkopuolella. Ainakin Australian manner on saanut pelin jo käsiinsä mahdollista kääntämistä varten. Lisätietoja odotellessa...

Erityiset kiitokset Serebii ja Filb.de!


10.4.2010
Japanilaisen CoroCoro-lehden ensimmäisiä skannauksia on levinnyt ympäri Internetin ihmeellistä maailmaa. Ne antavat pientä esimakua siitä, mitä uudet Pokémon Black- ja Pokémon White-pelit pitävät sisällään. Toistaiseksi skannaukset ovat vain näyttäneet miltä pelin grafiikka näyttää ja vertailleet sitä aiempiin Pokémon-peleihin. Näissä uusissa peleissä grafiikka on selkeästi 3D-painoitteisempaa, mutta yleisilme on pyritty pitämään mahdollisimman yksinkertaisena. Varsinaista uutta tietoa peleistä ei juurikaan ole, tosin, lehti mainitsee peleissä olevan mahdollista kulkea uudella kulkuneuvolla - mikähän lie?

Parempia skannauksia on todennäköisesti luvassa vielä myöhemmin tulevalla viikolla - kenties jopa uutta tietoakin. Japanin virallinen Pokémon-sivu päivittänee sivunsa tiedot loppuviikosta.

Tsekkaa lisää kuvia seuraavista linkeistä, iso kiitos: Serebii ja PokéBeach!


9.4.2010
Japanin virallinen Pokémon-sivu on ilmoittanut uusien, viidennen sukupolven pelien nimet ja julkaisseet samalla logotkin. Pelien nimet ovat Pokémon Black ja Pokémon White. Lisätietoja peleistä tulee todennäköisesti ensi viikolla.

Pelit on tarkoitus julkaista Japanissa myöhemmin tämän vuoden syksyllä.


1.4.2010
Vaikka tänään onkin aprillipäivä, seuraava on kuitenkin totista totta:

Munchlax Mania täyttää vuosia!

Kyllä vain, tänään MM täyttää jo peräti 3 vuotta. Munchlax Mania syntyi alunperin vuonna 2005, mutta suljettiin vajaan vuoden päästä vuonna 2006. Sivu herätettiin henkiin jälleen vuonna 2007 huhtikuun ensimmäisenä päivänä, joten siitä laskettuna MM täyttää tänään virallisesti kolme vuotta.

Onnea Munchlax Mania!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.